Brasserie - Bierrestaurant - Bierherberg
+32 53 680 888


hulp-gezocht

De horecasector heeft het op vele gebieden hard te verduren, niet in het minst in de zoektocht naar voldoende en geschikt personeel.

Hoewel wij er in het verleden behoorlijk van gespaard gebleven zijn, stelt het probleem zich nu acuut.  Als u weet dat amper 10% van de leerlingen die een horecaopleiding volgen in de sector werk zoeken, dan klopt er iets niet… Het is dus echt moeilijk mensen te vinden die nog willen werken en in onze stiel is weinig automatisering mogelijk. U gaat uit eten of gezellig een pint drinken omwille van het sociale contact en een bijzonder belevingsmoment. Vriendelijk en bij voorkeur gekwalificeerd personeel zijn daarbij dan ook onontbeerlijk. Maar op dit ogenblik is het dus roeien met de riemen die we hebben, de reservaties wat proberen te beperken en rekenen op een beetje begrip van u als klant mocht er zich een probleempje voordoen.

Misschien kan u ons ook wel helpen in onze zoektocht naar versterking. We zijn in de eerste plaats op zoek naar versterking voor de zaal, voltijds of als extra in het weekend. Als u graag werkt, vlot met klanten kan omgaan, weekendwerk geen probleem vormt en als extra bonus u misschien een hart voor bier heeft, neem dan zeker met ons contact op. Misschien behoort u binnenkort tot onze crew !

Share

goedele

Op 9 oktober zag Goedele het levenslicht… Om deze geboorte te vieren lanceren we een nieuw bier, Goedele’s Bloesem.
Uit de foederzaal van lambiekbrouwerij Lindemans selecteerden we 2 lambieken met een uitgesproken karakter, ééntje van 1 jaar en een tweede van 2 jaar oud. Door deze te blenden krijgen we een traditionele geuze en die hebben we verrijkt met verse biologische vlierbloesem – zelf geplukt bij Pur Fruit in Oeselgem. Deze twee natuurproducten harmoniëren wondermooi ! Om de smaken zo zuiver mogelijk te bewaren hebben we de fles enkel afgesloten met een kroonkurk, zonder traditioneel stopsel. Ook dit is een revolutie in geuzeland…
Deze Goedele’s bloesem wordt gepresenteerd in een origineel bedrukte fles, een ontwerp van ons schoonbroer Pierre Gérard.
En zo worden werkelijk al onze zintuigen geprikkeld door Goedele’s Bloesem !

Deze unieke flessen zijn te koop aan 22,50€. Bij aankoop van 5 flessen krijg je een 6e gratis.

Share

carolus-triple

Gouden Carolus Tripel

This triple from brewery Het Anker in Mechelen is blonde, brilliantly clear with some pearlisation. The fine white foam leaves an almost work of art on the glass. Although not a Wallonian beer from Wallonia the scent is strong from herbs, star anise, mint and more. It is not too much and makes the taste very pleasant.

A little sweet with a full taste, this light hoppy beer leaves a slight herby and hop aftertaste.

 

Share


Beste bezoeker,

Welkom op onze internet-stek. U vindt hier alle informatie over onze menu’s en activiteiten voor de komende maanden. Wij hopen u graag persoonlijk te mogen begroeten.

Share