Brasserie - Bierrestaurant - Bierherberg
+32 53 680 888

Groepsmenus – Herfst

Te verkrijgen in de maanden OKTOBER/NOVEMBER/DECEMBER
“Laat bier en gastronomie één worden”

-VOOR UW EN ONS PRAKTISCH GEMAK SLECHTS 1 MENU PER TAFEL
-Deze menus zijn te verkrijgen vanaf 6 personen– Minstens 1 week op voorhand te reserveren!!!
-Bij contante betalinggeniet u van een korting van 2€ per menu!
All-in formule= aperitief, menu + aangepaste bieren of wijn,  karafwater en onze glimlach inbegrepen!
Bij de formule met aangepaste bieren krijgt u twee biertjes per gerecht.
-Wij houden graag rekening met vegetariërsen mensen met allergieën… We vragen echter ook een beetje respect  en fierheid voor onze job en zouden het dan ook op prijs stellen mocht u eventuele aanpassingen v/h menu minimum 1 dag op voorhand laten weten!! Op het moment zelf wordt “toveren” immers moeilijk…
-Aantal gereserveerde personen = aantal betalende personen!!!
Graag minimum 1 dag op voorhand verwittigen als het aantal aanwezigen zou veranderen!
-Er wordt slechts 1 menu gekozen voor de volledige groep.
VRAAG OOK NAAR ONZE MAANDMENUEN SUGGESTIES VAN DE MAAND!!

 

SEIZOENSMENU “klassieke smaken” HERFSTKLEUREN

1) Verleidelijke hapjes bij het aperitief “koud-warm-zoet-zuur-bitter…”
2) Gevarieerd slaatje met gerookte zalm, gebakken scampi, appelfrietjes en witbiervinaigrette
3) Heerlijke pompoensoep met reepjes Breydelspek, broodcroûtons en romig schuim van Delirium Tremens
4) Rijkelijk pannetje van Noordzeevis met frisse tuinkruiden, lambieken groentenstoempje
5) Keuze uit 1 van volgende hoofdgerechten:
° Kabeljauw gepocheerd in Chimay tripelmet Parijse champignons, spinazie en gebakken aardappel
° Coq-à-la-bière in een romig sausje met Hommelbier, spekjes, champignons en een snuifje look
° Varkenshaasje met Heerenbieren een mespuntje chocolade, ons succesnummer van de kaart!
6) Stukje van onze huiskaas met Sodalitas en volkorenbrood – Proef en geniet!
7) Vanille-ijs, vers fruit en sabayon op basis van Pater Lieven blond met proevertje  ‘Coockie Beer’
    Bourgondische verwennerij!
47€ all-in (menu= 1 + 2of4 + 5 + 7)
57€ all-in (menu= 1 + 2of4 + 3 + 5 + 7)
67€ all-in (menu= 1 + 2 + 3of6 + 4 + 5 + 7)
77€ all-in (menu= 1 + 2 + 3 + 4 + 5 + 6 + 7)

 

VERRASSINGSMENU “Chefs inspiration” HERFST

Na de hapjes bij het aperitief kiest u voor een 3, 4, 5 of 6-gangenmenu aan de prijzen zoals hierboven vermeld, en dit volgens inspiratie van de chef en aanbod op de markt.  Laat u verrassen, u zal niet teleurgesteld zijn !

 

SEIZOENSMENU “INNOVATIE & TRADITIE” HERFST 

1) Verleidelijke hapjes bij het aperitief “koud-warm-zoet-zuur-bitter…”
2) Verrassende “Croque monsieur” met smeuïge geitenkaas, Jonagold en gerookte zalm – Hmm! 🙂
Slaatje op smaak gebracht met fruitbiervinaigrette De Troch– Cocktailsaus met Rodenbach
3) Feestelijke witloofsoep met snippers gerookte heilbot en Westmalle tripel– Toast met kruidenkaas
4) Pastinaakpuree (One of my favorites!) met gebakken coquille, tuinkruidensaus met Hommelbieren krupuk
5) Hertenkalf gemarineerd in Gouden Carolusen chocolade
Pompoenzalfje – Witloof in Heerenbiergestoofd – Pommes dauphines
6) Bordje vol lekker geaffineerde kazen uit Europa met notenbrood en studentenhaver
7) Brusselse wafel met vanille-ijs en speculaaskruiden… Bestaat er iets lekkerder

55€ all-in (menu= 1 + 4 + 5 + 7)
65€ all-in (menu= 1 + 2 + 4 + 5 + 7)
75€ all-in (menu= 1 + 2 + 3of6 + 4 + 5 + 7)
85€ all-in (menu= 1 + 2 + 3 + 4 + 5 + 6 + 7)

Share