Brasserie - Bierrestaurant - Bierherberg
+32 53 680 888

orval ambassadeur

Beste Orval-Ambassadeur,

Bij de start van het nieuwe jaar is het gepast om u onze welgemeende beste wensen over te maken. We wensen je de kunst om te genieten van de eenvoudige dingen des levens, om kracht te putten uit tegenslag en om vreugde en verdriet te delen met je naaste omgeving.
We nodigen je weldra graag uit om samen eentje te drinken op een mooi 2017… en niet alleen op het nieuwe jaar, maar vooral ook op je ambassadeurschap !

Als je eenzaam bent, drink een Orval
Als je je down voelt, drink twee Orvals
Als je bezorgd bent, drink drie Orvals
Als je verdrietig bent, drink er dan vier !

Als je gelukkig bent, drink vijf Orvals
Als je succesvol bent, drink je er zeven
Als je voldoende hebt, herbegin dan morgen…

De ontwikkeling, voorstelling en promotie van onze HeerenGin heeft het najaar nogal intens beheerst. Toch zijn we u als onze ambassadeurs van Orval, en bij uitbreiding van ‘De Heeren van Liedekercke’ zeker niet vergeten.

Februari wordt trappistenmaand bij ‘De Heeren’. Vanaf donderdag 16 tot en met zaterdag 25 februari kan u genieten van een trappistenmenu. Als ambassadeur hoeft u enkel het menu te betalen, de aangepaste trappistenbieren (gewone formule) worden u met graagte door ‘De Heeren’ aangeboden. Voor wie geïnteresseerd is, snel reserveren is de boodschap. U vindt het menu in bijlage. U heeft als eerste de kans om te reserveren, het menu komt pas vanaf 16 januari online.

Op donderdag 23 februari is er een info trappistenavond waarbij de bieren van Chimay en het leven in de ‘Abbaye de Scourmont’ centraal staan. Ook hiervoor graag op voorhand inschrijven.

En nog in februari organiseren we onze ‘ambassadeursdrink’. Het feestje van vorig jaar zit ons nog fris in het geheugen. En aan wat goed is, moet een mens niet veel veranderen…

We sluiten het oude seizoen met klasse af om het nieuwe feestelijk te openen ! Graag nodigen we u uit op maandagavond 13 februari voor een gezellig samenzijn. Inderdaad, daags voor Valentijn, want voor een Orval gaat ons hartje altijd wat sneller slaan….

U bent welkom vanaf 19.30u tot…

Op het programma :

  • Orval à volonté, uiteraard… kleine lettertjes van het contract : à volonté wil zeggen : tot 21u
  • We voorzien ook enkele andere trappistenbieren
  • Uitreiking van uw lidkaart en ambassadeursgeschenk.
  • Optreden van Arjaun, … onze Pajotse vrienden maken een aangepast trappistenprogramma waar u maanden nadien nog zal over praten !
  • Kaasbuffetje voor de kleine honger, enkel met trappistenkazen.
  • Gratis tombola, altijd prijs
  • Vrij podium voor ambassadeurs die willen speechen of trappistenmoppen brengen….
  • Fotosessie : er zijn er die zich vorig jaar op ludieke wijze hebben laten fotograferen. We herhalen dat graag nog eens. De zotste kop wint een trappistenmand !

Voor niet-ambassadeurs vragen we een bijdrage van 15,00€

Graag een seintje vooraf via mail of telefoon, of beter nog bij uw volgend bezoekje aan de Heeren.

In 2017 verwelkomen we 2 nieuwe ambassadeurs, proficiat Kim en Robrecht . Zeven ambassadeurs worden benoemd tot “Ambassadeur voor het leven”. Het brengt ons totaal op 151 orvalitis-patiënten.

Het brouwerijbezoek is er vorig jaar helaas niet meer van gekomen, maar we hebben goede voornemens gemaakt… Als het er van komt, mag u als ambassadeur ook bij deze gelegenheid op een extraatje rekenen.

Maar dus eerst onze Orval-ambassadeurs-drink op 13 februari 2017 ! Tot dan… en vergeet je pin niet op te steken !

Met vriendelijke groeten,
Joost-Jessie-Tom-Els
Het DHL-team