6,00 € Verse soep op basis van VERSE groenten met lekker brood! BIER is de “soep van de dag”
Aanbevolen bier: Saxo bio
SPIJSKAART – SUGGESTIEKAART VAN DE MAAND
Tom kookt voor u gewaagd, creatief, speels, eigenzinnig en eigentijds
tussen 12.00 en 14.30u en nog eens tussen 18.00 en 22.00u
BIERKEUKEN
Laat u niet afschrikken door het gebruik van bier in de keuken!
Het is een smaakversterkend, doch geen dominerend element en geeft aan het gerecht
een onmiskenbaar (h)eerlijk parfum!
Laat u verleiden door onze suggestie-biergerechten
FEESTMENUS
Vanaf 8 personen vragen wij u vriendelijk op voorhand een menu te bespreken.
Zo kunnen wij u vlotter en efficiënter bedienen. Vraag vrijblijvend naar onze menu’s!
Aanbevolen bier: Saxo bio
Lekker voor iedere gelegenheid! Met een aangenaam doorsmakende smaak van Parmezaankaas… Zoals het hoort! Aanbevolen bier: La Cambree
Het stokkepaardje van culinaire recensenten! Ze mogen langskomen… Ik vind ze alvast een aanrader, ook al doen wij het niet met de klassiek gefrituurde peterselie... Aanbevolen bier: Liefmans Goudenband van ‘t vat
Aanbevolen bier: Bacchus
Blozende tomatenkonfituur & pittige kruidnagel – Ontblote ‘Anchoa’ / Artis’anale’ broodjes ‘vitello tonnato’ met Achel blond - Proef met de volle goesting! Bijt erin!! Aanbevolen bier: Boriner Vice
Wulpse toast met hete rouille - Lieflijke stipjes wortelpuree met Ename - Ondeugende paprikazalf met oud Bruin - Hier kan je alleen maar gelukkig en geil van worden! Aanbevolen bier: Ename Pater of Rodenbach Vintage van ‘t vat
Zinnestrelende “Tortilla” van kabeljauw en spinazie – Popcorn met Gandasnippers - éarnaise met Chimay tripel - Libido-opwekkend en heerlijk passioneel! Aanbevolen bier: Houblon Sauvage van ‘t vat
De op zee gevangen Argentijnse rode garnaal is een garnaal van buitengewoon kaliber, niet van grootte, wel van kwaliteit! Uiterlijk lijkt hij op een gewone scampi, alleen is deze iets roder voor en na het koken. De smaak is echter absoluut bijzonder en het vlees heeft meer weg van langoustine. Doordat de garnalen al op de boot worden ingevroren, blijven de versheid en zilte smaaknuances bewaard en ervaar je de bijzondere smaakkwaliteiten! Prijs volgens aantal stuks: 5 / 8 / 12.
Aanbevolen bier: Hommelbier
Bereid in een gegratineerd roomsausje met kreeftenbouillon, witbier, appeltjes en kerrie… Aanbevolen bier: La Trap taupe wild
Op basis van schelvis en dikke frieten - Gevarieerde salade en tartaarsaus met Geuze & erwtjes. Wie (klassiek gezien) azijn wil om over zijn frieten te doen, vraag er gerust naar… Aanbevolen bier: La Trappe wit
Het haasje gepocheerd in ons eigen Sodalitasbier – Een smeuïg pureetje met spinazie - Overheerlijk romig sausje met fijne groentjes – Breydelspek en gebakken Krieltjes! Begin alvast maar te kwijlen en geniet! Aanbevolen bier: Leopold 7
Witloofstoempje – Witloof rauw & gebakken – Grijze Noordzeegarnaal – Mini-kroketjes van Serranoham. Aanbevolen bier: Rochefort Tripel
Wij bereiden de americain voor u “niet pikant en niet zacht” met een beetje mayonaise, ketchup, tabasco, Worcestershire, ajuintjes en augurk; blijkbaar valt hij zo in de smaak, want deze klassieker verkoopt bijzonder goed! Aanbevolen bier: Five
Het varkenshaasje is gegaard in dit heerlijke huisbier met aromas van cacao en kruiden en wordt geserveerd met groentenpuree, kroketjes, een assortiment warme groentjes en verder afgewerkt met een streepje chocoladesaus. Aanbevolen bier: Heerenbier
Witloof gegaard in Westmalle dubbel – Stoofpotje van ‘verloren groenten’ - Aanbevolen bier: Qantelaar
Vreemdgaand pureetje van stoofvlees, Westmalle dubbel en pittige pickles - Hete kalkoenchipolata – Romig sausje met Westmalle tripel, selder, wortel, ajuin & spekjes. Aanbevolen bier: Lefort blond of bruin
’t Is misschien niet de beste van België, maar het scheelt dan toch niet veel… Aanbevolen bier: Caracole
Naar een idee van Willy De Hertogh van L’Ange Gardien in Orval! Aanbevolen bier: Orval
Knapperige frietjes – Sla en tomaat OF appelmoes. Aanbevolen bier: Westmalle dubbel van ‘t vat
Aardappelpuree en een onovertroffen Madeirasausje met champignons & tomaat! Dit wordt beter dan alle kreeften, foie gras en truffelbereidingen van de feestdagen! Aanbevolen bier: Saint-Feuillien Noël van ‘t vat
Een hamburger van 100% Angus Aberdeen vlees – Belgisch Breydelspek - Gekonfijte ajuin – Sodalitaskaas – Mosterdsausje met Heerenbier – Sesambroodje - Gevarieerde salade en dikke frieten. Aanbevolen bier: Duo Heerenbier / Sodalitas