Brasserie - Bierrestaurant - Bierherberg
+32 53 680 888


Naar goede jaarlijkse gewoonte hebben we weer een mooie lijst van kerst- en winterbieren samengesteld. Naast een 50-tal jonge brouwsels van 2018 (waaronder er 4 van het vat getapt worden) is er een ruime keuze aan vintage kerstbieren. Van Bon Voeux, Pater Lieven, Sint-Bernardus en nog een aantal andere zijn er zelfs mooie verticale degustaties mogelijk die teruggaan tot 2008. En ook de spaarkaart is weer in omloop : degusteert u zes verschillende winterbieren, dan krijgt u er van ons een zevende gratis bovenop. Bovendien gaat uw spaarkaart in een grote urne en maakt u ook nog kans een grote Heeren-biermand te winnen. De actie loopt tot einde januari, al zullen er natuurlijk een aantal bieren vroeger al uit voorraad zijn.

Gezondheid en prettige feestdagen !

Share

Tot nu toe hielden we er de spanning in, maar nu…. is het moment aangebroken om u fier ons nieuwste product voor te stellen! Het kind luistert naar de naam HeerenGin en is – hoe kan het ook anders – een echte BIERGIN!

Basisproducten zijn ons Heerenbier en ons Sodalitasbier; het blonde en donkere huisbier van de Heeren van Liedekercke!, waarvan we rijke distillaten maken en samenvoegen. De afwerking gebeurt met kruiden die ook een brouwer tijdens het brouwproces gebruikt. Het is een krachtige gin geworden die duidelijk verwijst naar het basisproduct, het bierdistillaat, maar ook naar warme kruiden, zoals peper. Door toevoeging van citroenverbena creëren we een verrassend frisse afdronk…

En natuurlijk zou ook een flesje Heerengin onder de kerstboom niet misstaan!

Heeft u vragen of wil u bestellen? Aarzel niet om ons te contacteren!

Via 053/68 08 88 of info@heerenvanliedekercke.be

Share

Chauffe N’Nice

Chouffe N’Ice is te verkrijgen in flessen van 75cl, 33cl en bij ‘De Heeren’ van ‘t vat en heeft een alcoholpercentage van 9%. Het is een herfstbruin biertje met een dikke schuimlaag, zoete toetsen en gedroogd fruit in het aroma en volmondig, zachtkruidig qua smaak. De ideale combinatie van mout, hop en kruiden. Een zalig kerstbiertje dat je van binnenuit verwarmt op koude avonden. Een aanrader!

Share


Beste bezoeker,

Welkom op onze internet-stek. U vindt hier alle informatie over onze menu’s en activiteiten voor de komende maanden. Wij hopen u graag persoonlijk te mogen begroeten.

Share