Brasserie - Bierrestaurant - Bierherberg
+32 53 680 888


Wij zijn uitzonderlijk open op woensdag 14 februari. Klik hier voor het Valentijnsmenu.

Share

Tot nu toe hielden we er de spanning in, maar nu…. is het moment aangebroken om u fier ons nieuwste product voor te stellen! Het kind luistert naar de naam HeerenGin en is – hoe kan het ook anders – een echte BIERGIN!

Basisproducten zijn ons Heerenbier en ons Sodalitasbier; het blonde en donkere huisbier van de Heeren van Liedekercke!, waarvan we rijke distillaten maken en samenvoegen. De afwerking gebeurt met kruiden die ook een brouwer tijdens het brouwproces gebruikt. Het is een krachtige gin geworden die duidelijk verwijst naar het basisproduct, het bierdistillaat, maar ook naar warme kruiden, zoals peper. Door toevoeging van citroenverbena creëren we een verrassend frisse afdronk…

En natuurlijk zou ook een flesje Heerengin onder de kerstboom niet misstaan!

Heeft u vragen of wil u bestellen? Aarzel niet om ons te contacteren!

Via 053/68 08 88 of info@heerenvanliedekercke.be

Share

MAREDSOUS EXTRA

Het Benedictijnerklooster van Maredsous is één van de toeristische trekpleisters van de provincie Namen. Er is een volledig belevingscentrum  en ter plaatse wordt wel nog kaas en brood gemaakt. De bieren worden onder licentie en onder streng toezicht gebrouwen door Duvel Moortgat. De Benedictijnen van Maredsous kunnen – net als  de trappisten – genieten van hun eigen ‘refterbiertje’, dat enkel van het vat verkrijgbaar is. Moederbier is de Maredsous van 6°, maar de “Maredsous Extra” is lichter in alcohol (5,6 vol. % alc.) en ongefilterd. Hierdoor is het bier lichtjes troebel, en geniet je in smaak van een mooie fruitige bitterheid en heeft het bier een veel drogere afdronk. In het kader van het Craftworks-pragramma van Duvel Moortgat  wordt dit bier éénmalig buiten de muren het klooster aangeboden.

Share


Beste bezoeker,

Welkom op onze internet-stek. U vindt hier alle informatie over onze menu’s en activiteiten voor de komende maanden. Wij hopen u graag persoonlijk te mogen begroeten.

Share