Brasserie - Bierrestaurant - Bierherberg
+32 53 680 888


Wat is een Sodalitas ?
Hoe proeft een Trompeuse ?
Hoe zwaar is een Heerenbier ?
Is een Houten Kop blond ?

Weldra presenteren we u onze vernieuwde bierkaart. Naast de alfabetische lijst krijgt u per biercategorie een woordje uitleg en een opsomming van de bieren die erbij horen. Een vakkundige bierkaart zodat u in één oogopslag kleur, smaak en alcoholpercentage kan terugvinden.  Zo kan u heel bewust op zoek gaan naar een biertje van uw smaak. En wees er maar zeker van, er is voor elk wat wils.

Share

Tot nu toe hielden we er de spanning in, maar nu…. is het moment aangebroken om u fier ons nieuwste product voor te stellen! Het kind luistert naar de naam HeerenGin en is – hoe kan het ook anders – een echte BIERGIN!

Basisproducten zijn ons Heerenbier en ons Sodalitasbier; het blonde en donkere huisbier van de Heeren van Liedekercke!, waarvan we rijke distillaten maken en samenvoegen. De afwerking gebeurt met kruiden die ook een brouwer tijdens het brouwproces gebruikt. Het is een krachtige gin geworden die duidelijk verwijst naar het basisproduct, het bierdistillaat, maar ook naar warme kruiden, zoals peper. Door toevoeging van citroenverbena creëren we een verrassend frisse afdronk…

En natuurlijk zou ook een flesje Heerengin onder de kerstboom niet misstaan!

Heeft u vragen of wil u bestellen? Aarzel niet om ons te contacteren!

Via 053/68 08 88 of info@heerenvanliedekercke.be

Share

Game of Thrones

Dit speciale biertje wordt door “Ommegang brewery” geproduceerd, een Amerikaanse zusterbrouwerij van Duvel-Moortgat. Het zal in een beperkte selectie cafés exclusief verkrijgbaar zijn binnen het horecaprogramma Suggesties van de patron‘, opvolger van het craftworks-programma. De Iron Throne heeft een lichte, goudkleurige ambertint en is 6.5 vol. % alc. Het heeft aroma’s van fris gras en een vleugje citroen van de schil. Het is licht moutig met een zachte honingmoutzoetheid, ondersteund door een vleugje kruiden en hop.  Op het etiket prijken de symbolen van de Great Houses en de Iron Throne

Share


Beste bezoeker,

Welkom op onze internet-stek. U vindt hier alle informatie over onze menu’s en activiteiten voor de komende maanden. Wij hopen u graag persoonlijk te mogen begroeten.

Share