Brasserie - Bierrestaurant - Bierherberg
+32 53 680 888


Lieselot Caura is een sympathieke dame die u op een originele manier laat kennismaken met onze Belgische biercultuur. Dit doet ze door u mee te nemen op een kleine wandeling – hetzij door Gent, hetzij door Brussel – en halt te houden in 2 authentieke cafeetjes waar bier geproefd wordt en ondertussen op een enthousiaste en vlotte manier over bier wordt verteld. Trappist, saison, geuze, … het komt allemaal aan bod. Zij is bezeten door Belgisch bier, heeft reeds voor een aantal brouwerijen gewerkt en bouwt via allerhande contacten haar kennis verder uit. Zo’n toer is echt een aanrader, een plezante beleving. U vindt alle informatie op haar website www.belgiumbeerdays.com en …  als ge op biertoer zijt, doe ze de goeiendag van Joost.

Share

Tot nu toe hielden we er de spanning in, maar nu…. is het moment aangebroken om u fier ons nieuwste product voor te stellen! Het kind luistert naar de naam HeerenGin en is – hoe kan het ook anders – een echte BIERGIN!

Basisproducten zijn ons Heerenbier en ons Sodalitasbier; het blonde en donkere huisbier van de Heeren van Liedekercke!, waarvan we rijke distillaten maken en samenvoegen. De afwerking gebeurt met kruiden die ook een brouwer tijdens het brouwproces gebruikt. Het is een krachtige gin geworden die duidelijk verwijst naar het basisproduct, het bierdistillaat, maar ook naar warme kruiden, zoals peper. Door toevoeging van citroenverbena creëren we een verrassend frisse afdronk…

En natuurlijk zou ook een flesje Heerengin onder de kerstboom niet misstaan!

Heeft u vragen of wil u bestellen? Aarzel niet om ons te contacteren!

Via 053/68 08 88 of info@heerenvanliedekercke.be

Share

Zatte

In 1985 was dit het eerste bier en dus de klassieker van Brouwerij ’t IJ uit Amsterdam. Het is een tripel, waaronder volgens de Belgische traditie zwaardere blonde bieren vallen. De Zatte maakt dit meer dan waar. Het is een stevig goudgeel bier met een geur van vers fruit en hier en daar een vleugje graan. De smaak is licht zoet en eindigt in een fijne droge afdronk. Een heerlijk bier om in elk jaargetijde van te genieten.

Share


Beste bezoeker,

Welkom op onze internet-stek. U vindt hier alle informatie over onze menu’s en activiteiten voor de komende maanden. Wij hopen u graag persoonlijk te mogen begroeten.

Share