Brasserie - Bierrestaurant - Bierherberg
+32 53 680 888


Wij serveren u graag ons Trappistenmenu van donderdag 31 januari tot en met maandag 11februari.

U kan het menu  hier bekijken !

Share

Wij serveren u graag ons Valentijnmenu van donderdag 14 tot en met zaterdag 23 februari.

U kan het menu  hier bekijken !

Share

Tot nu toe hielden we er de spanning in, maar nu…. is het moment aangebroken om u fier ons nieuwste product voor te stellen! Het kind luistert naar de naam HeerenGin en is – hoe kan het ook anders – een echte BIERGIN!

Basisproducten zijn ons Heerenbier en ons Sodalitasbier; het blonde en donkere huisbier van de Heeren van Liedekercke!, waarvan we rijke distillaten maken en samenvoegen. De afwerking gebeurt met kruiden die ook een brouwer tijdens het brouwproces gebruikt. Het is een krachtige gin geworden die duidelijk verwijst naar het basisproduct, het bierdistillaat, maar ook naar warme kruiden, zoals peper. Door toevoeging van citroenverbena creëren we een verrassend frisse afdronk…

En natuurlijk zou ook een flesje Heerengin onder de kerstboom niet misstaan!

Heeft u vragen of wil u bestellen? Aarzel niet om ons te contacteren!

Via 053/68 08 88 of info@heerenvanliedekercke.be

Share


Chauffe N’Nice

Chouffe N’Ice is te verkrijgen in flessen van 75cl, 33cl en bij ‘De Heeren’ van ‘t vat en heeft een alcoholpercentage van 9%. Het is een herfstbruin biertje met een dikke schuimlaag, zoete toetsen en gedroogd fruit in het aroma en volmondig, zachtkruidig qua smaak. De ideale combinatie van mout, hop en kruiden. Een zalig kerstbiertje dat je van binnenuit verwarmt op koude avonden. Een aanrader!

Share

Beste bezoeker,

Welkom op onze internet-stek. U vindt hier alle informatie over onze menu’s en activiteiten voor de komende maanden. Wij hopen u graag persoonlijk te mogen begroeten.

Share