Brasserie - Bierrestaurant - Bierherberg
+32 53 680 888


Naar goede jaarlijkse gewoonte hebben we weer een mooie lijst van kerst- en winterbieren samengesteld. Naast een 50-tal jonge brouwsels van 2017 is er een ruime keuze aan vintage kerstbieren. Van Bon Voeux, Pater Lieven, Sint-Bernardus en nog een aantal andere zijn er zelfs mooie verticale degustaties mogelijk die teruggaan tot 2008. En ook de spaarkaart is weer in omloop : degusteert u zes verschillende winterbieren, dan krijgt u er van ons een zevende gratis bovenop. Bovendien gaat uw spaarkaart in een grote urne en maakt u ook nog kans een grote Heeren-biermand te winnen. De actie loopt tot einde januari, al zullen er natuurlijk een aantal bieren vroeger al uit voorraad zijn.

Gezondheid en prettige feestdagen !

Share

Tot nu toe hielden we er de spanning in, maar nu…. is het moment aangebroken om u fier ons nieuwste product voor te stellen! Het kind luistert naar de naam HeerenGin en is – hoe kan het ook anders – een echte BIERGIN!

Basisproducten zijn ons Heerenbier en ons Sodalitasbier; het blonde en donkere huisbier van de Heeren van Liedekercke!, waarvan we rijke distillaten maken en samenvoegen. De afwerking gebeurt met kruiden die ook een brouwer tijdens het brouwproces gebruikt. Het is een krachtige gin geworden die duidelijk verwijst naar het basisproduct, het bierdistillaat, maar ook naar warme kruiden, zoals peper. Door toevoeging van citroenverbena creëren we een verrassend frisse afdronk…

En natuurlijk zou ook een flesje Heerengin onder de kerstboom niet misstaan!

Heeft u vragen of wil u bestellen? Aarzel niet om ons te contacteren!

Via 053/68 08 88 of info@heerenvanliedekercke.be

Share

The Brave,

The Brave is de jongste telg uit het gamma van Arthur’s Legacy van brouwerij Den Hoorn en is een creatie van de Houtmeester

Deze craft-brouwsels krijgen de naam ARTHUR’S LEGACY mee. ARTHUR’S LEGACY refereert naar Arthur Van Roy, de grootoom van de huidige familiale brouwer en eigenaar, Jan Toye. Arthur was visionair, hij was het die halsstarrig bleef geloven in het succes van hoge gisting bieren, hij kreeg gelijk. Vanuit zijn gedachtengoed gaan de ingrediënten- en brouwmeesters aan de slag om jaarlijks een aantal gelimiteerde brouwsels op punt te stellen. Hun creativiteit, passie en ondernemerschap leiden tot nieuwe, uitzonderlijke en vooral unieke bieren, gebaseerd op telkens één welbepaald vakgebied: hop, fruit, kruiden of hout. Deze ‘limited editions’ worden telkens exclusief in kleine oplages aan de markt aangeboden. Deze ‘The Brave’ is een type stout gerijpt op Oak Bourbon Kegs. Het bier is donker, vrij bitter en heeft 8 vol. % alc.

Share


Beste bezoeker,

Welkom op onze internet-stek. U vindt hier alle informatie over onze menu’s en activiteiten voor de komende maanden. Wij hopen u graag persoonlijk te mogen begroeten.

Share