Brasserie - Bierrestaurant - Bierherberg
+32 53 680 888


Samen met DE HEEREN VAN LIEDEKERCKE

OP  NOCTURNE-BEZOEK BIJ

BROUWERIJ LINDEMANS 

op MAANDAG 7 MEI 2018

In 1822 (zes generaties geleden) werd de brouwerij Lindemans opgericht als een lambiekbrouwerij op een boerderij in Vlezenbeek. In 1930 werden de landbouwactiviteiten stopgezet, zodat de familie Lindemans zich volledig kon concentreren op het brouwen van lambiekbieren, afgewerkt tot geuze en kriek. Nadien werd het gamma nog uitgebreid met een faro (1978) en een reeks andere fruitbieren : Framboise (1986), Cassis (1987), Pêcheresse (1989) en Apple (2005). Naast al deze fruitbieren is er altijd aandacht geweest voor de traditionele oude geuze, waarvan de laatste jaren ook een aantal Limited Editions op de markt zijn gekomen.

Onder leiding van de twee neven Dirk en Geert Lindemans heeft de brouwerij de laatste jaren een geweldige groei gekend, wat gepaard ging met een gigantisch investeringsprogramma. Het is fantastisch om zien hoe zo’n traditioneel product in zo’n moderne omgeving tot leven komt…

We voorzien een uitgebreid brouwerijbezoek met zeker tijd voor al je vragen.We ontdekken het volledige brouw- en rijpingsproces van de lambiek, uiteraard gevold door een degustatie.

Geïnteresseerd in het mysterie van de geuze ? Of proef je graag een aantal unieke bottelingen ? Of ben je gewoon benieuwd om de brouwerij te zien?

Schrijf je dan nu en ga mee op nocturnebezoek.

DE BUS VERTREKT STIPT OM 18.30!

Na het brouwerijbezoek plannen we nog een bezoekje aan een gezellig authentiek cafeetje in de buurt waarna we huiswaarts keren en rond 23.30u terug in Liedekerke zijn.

Voor 31,00€ bent u erbij : bezoek aan de brouwerij, degustaties, busvervoer en 2 consummaties in cafeetje inbegrepen.

Graag vooraf inschrijven. Wij hopen dat u erbij bent en we maken er samen een leuke avond van. Tot dan.

Groetjes,

Joost en Jessie, Tom en Els

De “DHL-crew”

Share

Tot nu toe hielden we er de spanning in, maar nu…. is het moment aangebroken om u fier ons nieuwste product voor te stellen! Het kind luistert naar de naam HeerenGin en is – hoe kan het ook anders – een echte BIERGIN!

Basisproducten zijn ons Heerenbier en ons Sodalitasbier; het blonde en donkere huisbier van de Heeren van Liedekercke!, waarvan we rijke distillaten maken en samenvoegen. De afwerking gebeurt met kruiden die ook een brouwer tijdens het brouwproces gebruikt. Het is een krachtige gin geworden die duidelijk verwijst naar het basisproduct, het bierdistillaat, maar ook naar warme kruiden, zoals peper. Door toevoeging van citroenverbena creëren we een verrassend frisse afdronk…

En natuurlijk zou ook een flesje Heerengin onder de kerstboom niet misstaan!

Heeft u vragen of wil u bestellen? Aarzel niet om ons te contacteren!

Via 053/68 08 88 of info@heerenvanliedekercke.be

Share

STEENUILKE is een uniek en pittig blond bier met een lichte moutsmaak, een subtiele fruitigheid en een fijne kruidige, licht grassige smaak. Het heeft een volmondige hoppige en droge afdronk . 6,5 vol. % alc.

Dit blond degustatiebier werd in samenwerking met het Regionaal Landschap Vlaamse Ardennen gecreëerd ter ondersteuning van het steenuilproject in de regio. Om de specificiteit van onze streek en dit kleine diertje te onderstrepen werden zorgvuldig 3 kruiden uitgezocht die in de streek groeien. Deze geven het bier een heel eigen volmondig aroma en smaak, zodat eentje al snel smaakt naar meer.

Share


Beste bezoeker,

Welkom op onze internet-stek. U vindt hier alle informatie over onze menu’s en activiteiten voor de komende maanden. Wij hopen u graag persoonlijk te mogen begroeten.

Share