Brasserie - Bierrestaurant - Bierherberg
+32 53 680 888


Tot nu toe hielden we er de spanning in, maar nu…. is het moment aangebroken om u fier ons nieuwste product voor te stellen! Het kind luistert naar de naam HeerenGin en is – hoe kan het ook anders – een echte BIERGIN!

Basisproducten zijn ons Heerenbier en ons Sodalitasbier; het blonde en donkere huisbier van de Heeren van Liedekercke!, waarvan we rijke distillaten maken en samenvoegen. De afwerking gebeurt met kruiden die ook een brouwer tijdens het brouwproces gebruikt. Het is een krachtige gin geworden die duidelijk verwijst naar het basisproduct, het bierdistillaat, maar ook naar warme kruiden, zoals peper. Door toevoeging van citroenverbena creëren we een verrassend frisse afdronk…

En natuurlijk zou ook een flesje Heerengin onder de kerstboom niet misstaan!

Heeft u vragen of wil u bestellen? Aarzel niet om ons te contacteren!

Via 053/68 08 88 of info@heerenvanliedekercke.be

Share

donderdag 26 oktober 2017 met Marc Everard (Whisky and Such, Aalst)

Marc is een fijne kerel en zeer gepassioneerd met zijn vak bezig. Hij is uitbater van een gezellig winkeltje in de Sint-Jorisstraat in Aalst dat vooral gespecialiseerd is in whisky maar ook een mooi assortiment heeft in ander gedistilleerd (Rum, gin, vermouth, …). Je vindt er whisky voor dagelijks gebruik, maar ook meer exclusieve flessen voor je collectie of als investering.

Marc vertelt graag over whisky en doet dat geregeld tijdens proeverijen in zijn zaak, maar organiseert ook degustaties op verplaatsing. Wij kijken uit naar een mooie tasting, boeiende verhalen en een gezellig samenzijn met whiskyliefhebbers.

U kan deelnemen aan deze degustaties na reservatie. De tasting start om 20.00u, kost 30,00€ per persoon, inclusief een afsluitend hapje bereid met whisky. Maximum 28 deelnemers.

Share

Zatte

In 1985 was dit het eerste bier en dus de klassieker van Brouwerij ’t IJ uit Amsterdam. Het is een tripel, waaronder volgens de Belgische traditie zwaardere blonde bieren vallen. De Zatte maakt dit meer dan waar. Het is een stevig goudgeel bier met een geur van vers fruit en hier en daar een vleugje graan. De smaak is licht zoet en eindigt in een fijne droge afdronk. Een heerlijk bier om in elk jaargetijde van te genieten.

Share


Beste bezoeker,

Welkom op onze internet-stek. U vindt hier alle informatie over onze menu’s en activiteiten voor de komende maanden. Wij hopen u graag persoonlijk te mogen begroeten.

Share