Brasserie - Bierrestaurant - Bierherberg
+32 53 680 888


Wij serveren u graag ons Valentijnmenu van donderdag 14 tot en met zaterdag 23 februari.

U kan het menu  hier bekijken !

Share

Tot nu toe hielden we er de spanning in, maar nu…. is het moment aangebroken om u fier ons nieuwste product voor te stellen! Het kind luistert naar de naam HeerenGin en is – hoe kan het ook anders – een echte BIERGIN!

Basisproducten zijn ons Heerenbier en ons Sodalitasbier; het blonde en donkere huisbier van de Heeren van Liedekercke!, waarvan we rijke distillaten maken en samenvoegen. De afwerking gebeurt met kruiden die ook een brouwer tijdens het brouwproces gebruikt. Het is een krachtige gin geworden die duidelijk verwijst naar het basisproduct, het bierdistillaat, maar ook naar warme kruiden, zoals peper. Door toevoeging van citroenverbena creëren we een verrassend frisse afdronk…

En natuurlijk zou ook een flesje Heerengin onder de kerstboom niet misstaan!

Heeft u vragen of wil u bestellen? Aarzel niet om ons te contacteren!

Via 053/68 08 88 of info@heerenvanliedekercke.be

Share

Vedett

 Blond bier van Duvel Moortgat van slechts 5,5 vol. % alc. Stevig gehopt en gedryhopt op basis van 4 Amerikaanse hopsoorten. Het bier is overheersend floraal/grassig gehopt, met fruitige aroma’s van tropisch fruit en citrus. Erg fris met een zoetige ondertoon in de neus. Fel (hop)bitter van smaak, niet heel volmondig, maar wel vol smaak en met een erg droge nasmaak. 

Share


Beste bezoeker,

Welkom op onze internet-stek. U vindt hier alle informatie over onze menu’s en activiteiten voor de komende maanden. Wij hopen u graag persoonlijk te mogen begroeten.

Share