Brasserie - Bierrestaurant - Bierherberg
+32 53 680 888


Tot nu toe hielden we er de spanning in, maar nu…. is het moment aangebroken om u fier ons nieuwste product voor te stellen! Het kind luistert naar de naam HeerenGin en is – hoe kan het ook anders – een echte BIERGIN!

Basisproducten zijn ons Heerenbier en ons Sodalitasbier; het blonde en donkere huisbier van de Heeren van Liedekercke!, waarvan we rijke distillaten maken en samenvoegen. De afwerking gebeurt met kruiden die ook een brouwer tijdens het brouwproces gebruikt. Het is een krachtige gin geworden die duidelijk verwijst naar het basisproduct, het bierdistillaat, maar ook naar warme kruiden, zoals peper. Door toevoeging van citroenverbena creëren we een verrassend frisse afdronk…

En natuurlijk zou ook een flesje Heerengin onder de kerstboom niet misstaan!

Heeft u vragen of wil u bestellen? Aarzel niet om ons te contacteren!

Via 053/68 08 88 of info@heerenvanliedekercke.be

Share

WHISKYTASTING OP DONDERDAG 25 OKTOBER

Marc Everard, de uitbater van “Whisky and Such” in Aalst, is onze gastspreker. Marc vertelt graag over whisky en doet dat geregeld tijdens proeverijen in zijn zaak, maar organiseert ook degustaties op verplaatsing. Wij kijken uit naar een mooie tasting, boeiende verhalen en een gezellig samenzijn met whiskyliefhebbers.

U kan deelnemen aan deze whiskytastingna reservatie. We starten om 20.00u, kost 30,00€ per persoon, inclusief een afsluitend hapje bereid met whisky. Maximum 28 deelnemers.

Share

Easy Jack

In het ‘craftworks’ programma van Duvel-Moortgat stellen we een lichte IPA voor van de Firestone Walker Brewing Company, een Amerikaanse dochterbrouwerij.  De Easy Jack Session IPA bevat slecht 4,5 vol. % alc. Met 6 verschillende mouten en 4 hoppen is het een bier met een waaier aan ingrediënten. Het ruikt fruitig bitterig en is fris en hoppig van smaak. Gezondheid.

Share


Beste bezoeker,

Welkom op onze internet-stek. U vindt hier alle informatie over onze menu’s en activiteiten voor de komende maanden. Wij hopen u graag persoonlijk te mogen begroeten.

Share