Brasserie - Bierrestaurant - Bierherberg
+32 53 680 888


Tot nu toe hielden we er de spanning in, maar nu…. is het moment aangebroken om u fier ons nieuwste product voor te stellen! Het kind luistert naar de naam HeerenGin en is – hoe kan het ook anders – een echte BIERGIN!

Basisproducten zijn ons Heerenbier en ons Sodalitasbier; het blonde en donkere huisbier van de Heeren van Liedekercke!, waarvan we rijke distillaten maken en samenvoegen. De afwerking gebeurt met kruiden die ook een brouwer tijdens het brouwproces gebruikt. Het is een krachtige gin geworden die duidelijk verwijst naar het basisproduct, het bierdistillaat, maar ook naar warme kruiden, zoals peper. Door toevoeging van citroenverbena creëren we een verrassend frisse afdronk…

En natuurlijk zou ook een flesje Heerengin onder de kerstboom niet misstaan!

Heeft u vragen of wil u bestellen? Aarzel niet om ons te contacteren!

Via 053/68 08 88 of info@heerenvanliedekercke.be

Share

Grand Hops Corsendonk

Corsendonk Grand Hops 2017 is een heerlijk Belgisch blond bier van Corsendonk. Rijke smaken van kruidige hopsoorten maken het bier erg geliefd bij genieters van bittere bieren. Lekker fris, licht moutig en verder heeft het bier een licht zoete toon en is het aroma van stro te herkennen. Het alcoholpercentage van deze blonde ale bedraagt 6,9% en is het lekkerst om te schenken bij een temperatuur van zes graden Celsius. Ruik, proef en geniet van deze intense smaken die lang in de mond blijven hangen.

Share

Beste bezoeker,

Welkom op onze internet-stek. U vindt hier alle informatie over onze menu’s en activiteiten voor de komende maanden. Wij hopen u graag persoonlijk te mogen begroeten.

Share