Brasserie - Bierrestaurant - Bierherberg
+32 53 680 888

De Heeren van Liedekercke

zijn sinds 2004

Plaque-sourire-mousse

 ..:: Magna Cum Laude ::..

Orval-Ambassadeur

Aan deze bekroning hechten we veel waarde. We aanschouwen dit als een beloning voor de jarenlange inspanningen voor de biercultuur in ’t algemeen en de aandacht voor Orval in ’t bijzonder. Dit vakmanschap komt er op neer dat u Orval drinkt :

  • op de juiste temperatuur (frigo of kelder);
  • op de juiste leeftijd (minimum zes maanden gebotteld);
  • in het juiste kraaknette kelkglas;
  • op een correcte manier uitgeschonken en met liefde geserveerd

Sinds 2004 bestaat er in ‘De Heeren’ een Orvalclubje met ruim honderd ambassadeurs. Zij genieten van hun Orval in een gepersonaliseerd Orvalglas. Een veertigtal onder hen zijn ondertussen ambassadeur voor het leven, namelijk zij die al vijf keer of meer deelgenomen hebben aan de aktie. Alle ambassadeurs genieten van bepaalde kortingen bij uitstappen, degustaties, trappistenmenu’s en dergelijke activiteiten meer en krijgen ook jaarlijks een extra geschenk.

orval_joost2

Lijdt u ook aan Orvalitis ?

U bent ook zo’n stille genieter en weet de deugdelijkheid van een Orval te waarderen ! U bent ook van de kwaliteit van Orval overtuigd als een zuiver en gezond bier. U waardeert onze gedrevenheid en zou fier zijn ook Ambassadeur te worden…

Doe dan mee aan het Orval – Ganzenspel

en word ook

Orvalambassadeur !

De nieuwe actie start op 14 februari 2019.

Door het succes van de Orval-ambassadeurs is er sinds een aantal jaren een schaarste aan Orval ontstaan, men kan de vraag niet meer volgen. Daarom nodigen wij u langs de weg van uw ambassadeurschap uit om ook de andere trappistenbieren te proeven. ‘Orval-ambassadeur bij ‘De Heeren”houdt in dat je ook een Westmalle, Chimay, Achel en Rochefort gedegusteerd hebt, facultatief ook een West-Vleteren.Gezien de onderlinge internationale goede verstandhouding tussen de trappisten, is het de bedoeling dat u ook 1 niet Belgische trappist degusteert: de Nederlanders La Trappe en Zundert, de Oostenrijkse trappisten Benno of  Gregorius, Spencer uit de VS of Tre Fontane uit Italië. Deze actie loopt tot half september. Begin 2020 worden de nieuweambassadeurs bekendgemaakt en alweer beloond met een bijzondere attentie en een onvergetelijke “ambassadeursdrink”

Share