Brasserie - Bierrestaurant - Bierherberg
+32 53 680 888

VALENTIJNMENU februari 2024 “maand van de passie”

Verkrijgbaar vanaf vrijdagmiddag 2 februari 2024 tot en met maandag 19 februari 2024

Woensdag 14 februari zijn wij Uitzonderlijk geopend !
WIJ ZIJN GESLOTEN OP ZONDAG 04/02/24 EN MAANDAG 05/02/24

Een vrouw achterna lopen doet niemand kwaad; de ellende begint pas als men haar heeft ingehaald…

Een briljant voorspel…
“Tandenborstel” getekend DHL – “Tandpasta” met de smaken van gember & Geuze
Een frisse mondspoeler… nodig voor de zwoele kusjes die (hopelijk) later op de avond nog volgen…
Artis’anale’  broodjes met kruidenkaas, gerookte zalm, ontblote scampi, dille, ajuin, gekonfijte citroen en ruccola
Een sexy duetje van pittige guacomole & blozende gegrilde courgette
Proef met de volle goesting! Bijt erin! 😊
°Dynamyte ( Brass. Experiment’ale)
° Gooik, Stuyvenberger

De goesting aanwakkeren…
Aanlokkelijke “ravioli” van Parijse champignons met ondeugende Keikop
Wulpse prei – Lieflijke Parmigiano
Buikspek gelakt met hete Hoisinsaus, tomatenketchup en artisanaal Kriekbier
Hier kan je alleen maar gelukkig en geil van worden!
° Ichtegems Grand Cru van ’t vat (Brij. Strubbe)  –  Aaigem blond (Brij. Aaigem)
° Argentinië, Finca La Linda, rosé Malbec, 2020

Opgewarmd raken met… 
La Mer – L’Amour – Een bereiding uit de zee met passie klaargekomen gemaakt !
Liefdevolle skrei met een zinnestrelende ‘crumble’ van libido-opwekkende pickleschips
Passionele spitskool in de oven met oregano en olijfolie
Hartverwarmende “Love-patatjes”
° Saint-Feuillien blond (Brass. Saint-Feuillien)  –  Mistinguette (Brass. Saint-Hélène)
° Slovenië, Korenika & Moskon – Malvazija 2020

Heet worden van…
Opgewonden Kip “Saltimbocca” – “Sex on the Plate!”
“Maïskip loves Italy” (Mozzarella –Pomodori – Salie – Prosciutto
PastinaakpureeChampignonsaus vreemdgaand  met Heerenbier
° Arend winter van ’t vat (Brouwerij De Ryck) –  Korus amber/tripel (Brass. Artisan Malt)
° Italië, Abruzzo, La vigne di Faraone,  Cerasuolo, 2018

 In extase van…  Een waar culinair… euh… orgasme!
“Cuba Libre” van foie gras en Cola – ‘Lolly’ van foie gras en vijg
Gelei van Coca Cola – Frisse salade met ganzenlever en truffel-whiskyvinaigrette – Limoensorbet
Gewaagd, Uitdagend en verraderlijk – Zoals een echte vrouw!
° Chimay blauw van ’t vat (Abbaye de Scourmont)
°  Rosé de Poir au Loups

Nahijgen… met een kus van de keukenbrigade! Romantische
Zinnenstrelende chocoladebrownie stoeiend met een IJsje van gezouten karamel
Sensuele sabayon van “Irish Coffee” op basis van Rochefort 10°
Liefde is… Hij die betaalt, zij die streelt…en samen in zwijm vallen voor de zoete zonde!
° Rochefort 8 2012 uit 75cl fles (supplement 5€)

—–

° Naspel met een… koffietje (niet in de prijs inbegrepen!)
ONTNUCHTEREN bij de koffie… en hopelijk niet vergeten te betalen!!
Huiswaarts… Met de juiste vrouw/man!?

Dit menu wordt u aangeboden tegen de prijs van 75€ of 99€ all-in met aangepaste
bieren/wijnen, karafwater bij aangepaste dranken, BTW, service en onze glimlach inbegrepen…
Verkorte versie mogelijk (zonder “ravioli” van champignons en ‘Cuba Libre’ ) à 59€ of 79 €
(!!!Wie CASH betaalt, krijgt 3 euro korting per menu!!!)
RESERVEREN IS NOODZAKELIJK!
VOOR EEN VLOTTE BEDIENING, MENU VOOR VOLLEDIGE TAFEL
info@heerenvanliedekercke.be – website : www.heerenvanliedekercke.be