Verkrijgbaar van vrijdagmiddag 7 januari tot zaterdagavond 29 januari 2022
WIJ ZIJN GESLOTEN OP ZONDAG 30 JANUARI EN MAANDAG 31 JANUARI 2022
Linzen – Rode biet – Rozijntjes gemarineerd in Kriek Boon – Jonagoldappel – Foie gras
Madeleintje met Gandaham – “Marshmellow” van appel en bloedworst
Ook in 2022 genieten we graag van culinaire verwennerijen!
° Framboise Boon (Brij. Boon)
° Bourgueil, Château de Minière, Boulle Rouge de Minière
—–
Romige maïssoep met Belgoo pils, gerookte zalm, dille, ricotta en mierikswortel
“Croque Monsieur” met gerookte heilbot en kerrie – Witloofsalade
Winters genot
° Belgoo Pils (Brij. Belgoo) – Saint Feuillien saison van van ’t vat (Brass. St-Feuillien)
° Douro, Portal d’Azenha, Vinho regional Terras da Beira, branco, 2018
—–
Lotte (zeeduivel) met grijze Noordzeegarnaal en gebakken knolselder
Macaroni-gratin ‘Mornay’ op basis van Vicaris tripel en truffel
“Zondagseten” …maar ook op andere dagen kan dit smaken! 😉
° Quintine van ‘t vat (Brass. Des Légendes) – Vicaris tripel (Brij. Dillewyns)
° Vaucluse, Verget du Sud, Viognier, 2015
—–
Stoverij van wangetjes met Oud Zottegems bier en groentenrijst
Carpaccio van Baskisch rund (Héérlijk vlees!) – Verrassend ijsje van pickles, koriander en geuze
Mayonaise van “balletjes in tomatensaus”
Onze Vlaamse boerenkost opgewaardeerd! Mag ik bij aan tafel komen zitten a.u.b.?!
° Liefmans Oud bruin van ‘t vat (Duvel Moortgat) – Noirolles (Brass. En Stoemelings)
° Penedès, Jané Ventura, Negre Seleccio, Tempranillo/Merlot/Syrah/Cab. Sauv./Sumoll BIO, 2012
—–
Zalf van witte chocolade – Espuma van bloemkool – Kokosijs – Couscous van rauwe bloemkool
Een megacombinatie van tweesterrenchef David Toutain in Parijs
Voor foodies met pit! Geniet nooit met mate, alleen met maten!
° Lefort tripel (Brij. Vanderginste)
° Een glaasje Batida de Coco
—–
Chocolade – Wortel – Komijn
Een leuke creatie als zoete afsluiter “eigentijds & eigenzinnig”
Meer heb je niet nodig om gelukzalig van tafel te gaan…
Bon Voeux 2011 (supplement 4€)
Dit menu wordt u aangeboden tegen de prijs van 68€ of 88€ all-in met aangepaste
bieren/wijnen, karafwater bij aangepaste dranken, BTW, service en onze glimlach inbegrepen…
Verkorte versie mogelijk (zonder maïssoep en ‘zalf’ van witte chocolade) à 53€ of 68€
(!!!Wie CASH betaalt, krijgt 3 euro korting per menu!!!)
RESERVEREN IS WENSELIJK
De Heeren van Liedekercke
Kasteelstraat 33, 9470 Denderleeuw, Tel en fax : 053/68.08.88
e-mail : heerenvanliedekercke@belgacom.net – website : www.heerenvanliedekercke.be
VOOR EEN VLOTTE BEDIENING, MENU VOOR VOLLEDIGE TAFEL