Brasserie - Bierrestaurant - Bierherberg
+32 53 680 888

NIEUWJAARSMENU januari 2020 “culinair gedicht”

Verkrijgbaar van donderdagavond 2 januari tot zaterdagavond 25 januari 2020
WIJ ZIJN GESLOTEN OP ZONDAG 26 JANUARI EN MAANDAG 27 JANUARI 2020

“Brioche” van foie gras & ambachtelijke Kriek
Gerookte paling & uienboter – Zure appel & Geuze
Naar een idee van Martin Berasategui*** in Baskenland, het gastronomische mekka!
Ook in 2020 genieten we graag van culinaire verwennerijen!
° Oude Kriek Hanssens, Schaerbeekse kriek (Brouwerij Hanssens)
° België, Torgny Rosé

—–

“Vikingsoep” met rode biet, zoete aardappel, Ducassis en mierikswortelcrème
‘Madeleintje’ met gerookte eendenborst
Winters genot
° Rocs Saison (Brasserie de l’abbaye du Rocs)  –  Mistinguete (Brasserie Sainte-Hélène)
° Zuid-Afrika, Oude Kaap, rosé, 2017

 —–

“Geprakte” aardappel met braadjus van wilde scampi, bladpeterselie, kervel en jonge pijpajuin
Reductie van Duvel Tripel Hop, dragonazijn en sjalotjes
Gebakken ombervis
Heerlijk savoureren van intense smaken!
° Chouffe Houblon van ’t vat (Brasserie d’Achouffe)  – Victorius (Brouwerij 4 Pajot)
° Frankrijk, Alsace, Loberger, Pinot Gris, BIO, 2013

—–

Parelhoen op het vel gebakken met ricotta en licht gerookt witloof
Sausje van appelsien en Saxo bio – Aardappelpartjes met rozemarijn
Kroketje van “stoemp socis” met Zinnebir geserveerd op een mini-stukje Breydelspek
Mag ik bij aan tafel komen zitten a.u.b.?!
° Tripel d’Anvers van ’t vat (Brouwerij De Konink)  –  Pannepot 2017 (Brouwerij De Struise Brouwers)
° Bourgueil, Château de Minière, Rouge de Minière, 2011

—–

Schapenkaas met zwarte truffel – Pannenkoekje met zwarte olijven – Berghoning
Geniet nooit met mate!
° Kapittel abt (Brouwerij Van Eecke)
° Rudesheim, Weingut Störzel, Riesling Kabinett halbtrocken, Bischofsberg, 2014

—–

Duo van Tiramisu
-De klassieke bereiding met boudoirkoekjes, Mascarpone en Amaretto
-Onze eigen versie met speculaas, Ultra Cookie en Advokaat
Meer heb je niet nodig om gelukzalig van tafel te gaan…
° La Folie de France van ‘t vat (Brouwerij de Oude Malderij) (Supplement 4,00€)

—–

Dit menu wordt u aangeboden tegen de prijs van 58€ of 77€ all-in met aangepaste
bieren/wijnen, karafwater bij aangepaste dranken, BTW, service en onze glimlach inbegrepen…
Verkorte versie mogelijk (zonder “Vikingsoep” en schapenkaas) à 49€ of 65€

(!!!Wie CASH betaalt, krijgt 2 euro korting per menu!!!)

RESERVEREN IS WENSELIJK

Share Button