Brasserie – Beer Restaurant – Beer Tavern
+32 53 680 888


Beste klanten,

In december en januari, toen het Coronavirus in Wuhan uitbrak en zich snel verspreidde, leek het nog allemaal een ver van mijn bed show…Half maart wisten we wel beter en heeft het beestje ons allen in snelheid gepakt. Vandaag ligt zowat de hele wereld plat en beseffen we maar al te goed dat we individueel én collectief onze verantwoordelijkheid moeten dragen om dat ding de wereld uit te helpen.

We zijn hard getroffen en zwaar onder de indruk van wat ons nu overkomt, we betalen er allemaal een prijs voor. Financieel, economisch, emotioneel eist Corona in meerdere of mindere mate zijn tol. En dan moeten we nog hopen dat we op vlak van gezondheid gespaard blijven. Gelukkig hebben we in België een zeer goede gezondheidszorg waarop  die toch getroffen worden kunnen terugvallen. Bij een catastrofe als deze moeten we blij zijn dat we maandelijks ons steentje bijdragen aan de sociale zekerheid, blij zijn dat die goed georganiseerd is, dankbaar dat anderen risico’s nemen om de getroffenen zo goed mogelijk te helpen.

Onze regering(en)  neemt een heleboel maatregelen om de schade achteraf te beperken. Maar het is zo drastisch dat een aantal faillissementen en banenverlies waarschijnlijk niet te vermijden zullen zijn. Toch moeten we hoopvol blijven, elkaar steunen en de regels echt respecteren zodat we de draad zo snel mogelijk terug kunnen opnemen.

Wij proberen van de nood een deugd te maken. Er is nu tijd om een heleboel werkjes te doen waar we anders niet aan toe komen. En ik denk dat we niet de enige zijn die de garage, de zolder, de kelder, de computer, de reiskast, het kippenhok, … eens grondig onder handen nemen. En in zekere zin geeft dat ook voldoening.

De regering heeft ons verplicht om te sluiten. Onnodig te zeggen dat alle gemaakte reservaties automatisch en kosteloos geannuleerd zijn. Voor ons en onze medewerkers heeft dit uiteraard ook ernstige gevolgen. Maar in gedachten zijn wij ook heel vaak bij u, onze klant. Wij missen jullie, jullie missen ons. Vele dagelijkse/wekelijkse klanten missen hun vertrouwde stek, het babbeltje, hun biertje, de dagschotel, het gezellig samenzijn…. Wij kijken er nu al naar uit jullie terug te mogen verwelkomen. Voorlopig kunnen we daar nog geen datum op plakken. Een vaste sluiting is er al zeker tot 5 april, maar de verwachting is dat er een verlenging komt.

Eens het voorbij is, zal er stevig geknuffeld worden !

Zodra er meer duidelijkheid is, komt er een nieuwe nieuwsbrief. Ook onze website en antwoordapparaat zullen u tijdig en duidelijk informeren. En uiteraard worden ook de mails beantwoord.

In afwachting, van ganser harte, een dikke elleboog !

 

Joost en Tom
Jessie en Els
De hele DHL-crew

Share

Finally, we made our own HeerenGin, a real beer Gin, based on our own Heerenbier & Sodalitas
Only the best is good enough’.

Sodalitas and Heerenbier are two beers with a reknowned complex of flavours, ideal therefore to distill.The first results were an excellent base for a Gin. This is refined through other ingredients from the brewing process.

Rosemary, thyme, coriander, lemon verbena, cardemon and black pepper are all used. This brings an end product with a great mix between the two beers and subtle fresh citrus flavours.

Heerengin, a gin that is definately that little bit special..

Produced exclusievely for De Heeren’ by distillery VDS, Aalst, 44 vol. % alc

Share

Tripel d’Anvers

Tripel d’Anvers is a real Belgian Triple with an Antwerps accent. Golden blond and clear with a lovely white foam.Strong blond at 8 vol. % alc. A nod to the brewer of the town.. Surprise yourself with the lightly sweet flavour, and the fresh sparkly hints. The Saaz-Saaz hop is responsible for the slight bitterness. Enjoy the aromas of orange, and coriander with a a full aftertaste.

Share


Dear Visitor,

Welcome to our internet site. You will find here all the information about our menus and activities that are planned for the coming months. We hope to meet you personally soon.

Share