Brasserie - Bierrestaurant - Bierherberg
+32 53 680 888

Groepsmenus – Winter

Te verkrijgen in de maanden JANUARI/FEBRUARI/MAART
“Laat bier en gastronomie één worden”

-VOOR UW EN ONS PRAKTISCH GEMAK SLECHTS 1 MENU PER TAFEL
-Deze menus zijn te verkrijgen vanaf 6 personen– Minstens 1 week op voorhand te reserveren!!!
-Bij contante betalinggeniet u van een korting van 2€ per menu!
All-in formule= aperitief, menu + aangepaste bieren of wijn,  karafwater en onze glimlach inbegrepen!
Bij de formule met aangepaste bieren krijgt u twee biertjes per gerecht.
-Wij houden graag rekening met vegetariërsen mensen met allergieën… We vragen echter ook een beetje respect  en fierheid voor onze job en zouden het dan ook op prijs stellen mocht u eventuele aanpassingen v/h menu minimum 1 dag op voorhand laten weten!! Op het moment zelf wordt “toveren” immers moeilijk…
-Aantal gereserveerde personen = aantal betalende personen!!!
Graag minimum 1 dag op voorhand verwittigen als het aantal aanwezigen zou veranderen!
-Er wordt slechts 1 menu gekozen voor de volledige groep.
VRAAG OOK NAAR ONZE MAANDMENUEN SUGGESTIES VAN DE MAAND!!

SEIZOENSMENU “klassieke smaken” WINTERKLEUREN

1) Verleidelijke hapjes bij het aperitief “koud-warm-zoet-zuur-bitter…”
2) Gevarieerd slaatje met gerookte zalm, gebakken scampi, appelfrietjes en witbiervinaigrette
3) Heerlijke ajuinsoep met Guldenberg  en kaastoast van Belgische Brie
4) Rijkelijk pannetje van Noordzeevis met frisse tuinkruiden, lambiek en groentenstoempje
5) Keuze uit 1 van volgende hoofdgerechten:
° Kabeljauw gepocheerd in Chimay tripelmet Parijse champignons, spinazie en gebakken aardappel
° Coq-à-la-bière in een romig sausje met Hommelbier, spekjes, champignons en een snuifje look
° Varkenshaasje met Heerenbieren een mespuntje chocolade, ons succesnummer van de kaart!
6) Stukje van onze huiskaas met Sodalitas en volkorenbrood – Proef en geniet!
7) Vanille-ijs, vers fruit en sabayon op basis van Pater Lieven blond met proevertje  ‘Coockie Beer’
    Bourgondische verwennerij!

47€ all-in (menu= 1 + 2of4 + 5 + 7)
57€ all-in (menu= 1 + 2of4 + 3 + 5 + 7)
67€ all-in (menu= 1 + 2 + 3of6 + 4 + 5 + 7)
77€ all-in (menu= 1 + 2 + 3 + 4 + 5 + 6 + 7)

VERRASSINGSMENU “Chefs inspiration” WINTER

Na de hapjes bij het aperitief kiest u voor een 3, 4, 5 of 6-gangenmenu aan de prijzen zoals hierboven vermeld, en dit volgens inspiratie van de chef en aanbod op de markt.  Laat u verrassen, u zal niet teleurgesteld zijn !

SEIZOENSMENU “INNOVATIE & TRADITIE” WINTER

1) Verleidelijke hapjes bij het aperitief “koud-warm-zoet-zuur-bitter…”
2) Huisbereide “rillettes” van Schotse zalm met een infusie van ambachtelijke Geuzeen volkorentoast
Sesam-grissini – kruidenkrupuk – Mayonaise van pistache – Cocktailsaus met Rodenbach
3) Een klassieker die z’n gelijke niet kent op onze manier smaakvol op bord gebracht…
Sojascheutjes – mousselinesaus met bio- Moinette – Grijze Noordzeegarnaal – Spiegeleitje
4) Skrei (jonge kabeljauw uit Scandinavië) & koolrabi met Augustijn, de ideale foodpairing!
5) In honingboter gebakken eendenborst met geconfijte rode kool “24 uur gemarineerd” in Ducassis
Worteltjes gestoofd in Buffalo Stout &         Tartiflette met aardappel, spekjes en Brie gegratineerd
6) Bordje vol lekker geaffineerde kazen uit Europa met notenbrood en studentenhaver
7) Lauwe perenfrangipane met kaneelijs – Bestaat er iets lekkerder?
55€ all-in (menu= 1 + 4 + 5 + 7)
65€ all-in (menu= 1 + 2 + 4 + 5 + 7)
75€ all-in (menu= 1 + 2 + 3of6 + 4 + 5 + 7)
85€ all-in (menu= 1 + 2 + 3 + 4 + 5 + 6 + 7)

Share

Reservation information

*
*
*

Personal information

*
*
*


* Required fields