Brasserie - Bierrestaurant - Bierherberg
+32 53 680 888

Groepsmenus – Winter

verkrijgbaar in januari – februari – maart

SEIZOENSMENU WINTERKLEUREN “Klassieke Smaken”

  1. Verleidelijke hapjes bij het aperitief “koud-warm-zoet-zuur-bitter…”
  2. Gevarieerd slaatje met gerookte zalm, gebakken scampi, appelfrietjes en witbiervinaigrette
  3. Heerlijke ajuinsoep met Guldenberg en kaastoast van Belgische Brie
  4. Rijkelijk pannetje van Noordzeevis met frisse tuinkruiden, lambiek en groentenstoempje
  5. Keuze uit 1 van volgende hoofdgerechten:
      Kabeljauw gepocheerd in Chimay tripel met Parijse champignons, spinazie en gebakken aardappel
      Coq-à-la-bière in een romig sausje met Hommelbier, spekjes, champignons en een snuifje look
      Varkenshaasje met Heerenbier en een mespuntje chocolade, ons succesnummer van de kaart!
  6. Stukje van onze huiskaas met Sodalitas en volkorenbrood – Proef en geniet!
  7. Vanille-ijs, vers fruit en sabayon op basis van ‘Coocke Beer’ – Bourgondische verwennerij!
  8. Koffie en laatste versnaperingen

45€ all-in (menu= 1 + 2of4 + 5 + 7 + 8)
55€ all-in (menu= 1 + 2of4 + 3 + 5 + 7 + 8)
65€ all-in (menu= 1 + 2 + 3of6 + 4 + 5 + 7 + 8)
75€ all-in (menu= 1 + 2 + 3 + 4 + 5 + 6 + 7 + 8)

SEIZOENSMENU WINTER “Innovatie & Traditie”

  1. Verleidelijke hapjes bij het aperitief “koud-warm-zoet-zuur-bitter…”
  2. Huisbereide “rillettes” van Schotse zalm met een infusie van ambachtelijke Geuze en volkorentoast; Sesam-grissini – kruidenkrupuk – Mayonaise van pistache – Cocktailsaus met Rodenbach
  3. Een klassieker die z’n gelijke niet kent op onze manier smaakvol op bord gebracht…Sojascheutjes – mousselinesaus met bio- Moinette – Grijze Noordzeegarnaal – Spiegeleitje
  4. Skrei (jonge kabeljauw uit Scandinavië) & koolrabi met Augustijn, de ideale foodpairing!
  5. In honingboter gebakken eendenborst met geconfijte rode kool “24 uur gemarineerd” in Ducassis
    Worteltjes gestoofd in Buffalo Stout & Tartiflette met aardappel, spekjes en Brie gegratineerd
  6. Bordje vol lekker geaffineerde kazen uit Europa met notenbrood en studentenhaver
  7. Lauwe perenfrangipane met kaneelijs – Bestaat er iets lekkerder?
  8. Koffie en laatste versnaperingen

55€ all-in (menu= 1 + 4 + 5 + 7 + 8)
65€ all-in (menu= 1 + 2 + 4 + 5 + 7 + 8)
75€ all-in (menu= 1 + 2 + 3of6 + 4 + 5 + 7 + 8)
85€ all-in (menu= 1 + 2 + 3 + 4 + 5 + 6 + 7 + 8)

vanaf 6 personen

VOOR UW EN ONS PRAKTISCH GEMAK SLECHTS 1 MENU PER TAFEL

• Deze menus zijn te verkrijgen vanaf 6 personen – Minstens 1 week op voorhand te reserveren !

• Bij contante betaling geniet u van een korting van 2€ per menu!

• All-in formule = aperitief, menu, aangepaste bieren of wijn, koffie, karafwater en onze glimlach inbegrepen!

Bij de formule met aangepaste bieren krijgt u twee biertjes per gerecht.

• Wij houden graag rekening met vegetariërs en mensen met allergieën… We vragen echter ook een beetje respect en fierheid voor onze job en zouden het dan ook op prijs stellen mocht u eventuele aanpassingen v/h menu minimum 1 dag op voorhand laten weten!! Op het moment zelf wordt “toveren” immers moeilijk…

• Aantal gereserveerde personen = aantal betalende personen!!!

• Graag minimum 1 dag op voorhand verwittigen als het aantal aanwezigen zou veranderen!

VRAAG OOK NAAR ONZE MAANDMENU EN SUGGESTIES VAN DE MAAND!!

Laat bier en gastronomie één worden !

Gerechten kunnen een kleine aanpassing ondergaan gezien de afhankelijkheid van de markt en bevoorrading!

Smakelijk eten toegewenst!!

Een reservatie is pas geldig na bevestiging via mail of telefoon. Wij zitten immers niet vastgekluisterd aan onze pc maar bevinden ons tussen pot en pan of tussen de klanten…

Share

Reservation information

*
*
*

Personal information

*
*
*


* Required fields