Brasserie - Bierrestaurant - Bierherberg
+32 53 680 888

MENU “NAZOMEREN” September 2021
Te verkrijgen vanaf donderdagavond 2 tot en met zondagavond 13 september 2021
JAARLIJKS VERLOF van maandag 13 september t.e.m. woensdag 6 oktober 2021!

Een zonovergoten toastje voor gulzigaards!
Makreel – Zongedroogde tomaatjes – Ansjovis – Zwarte olijven – Burrata – IJsje van mosselsap!
De grote vakantie mag dan voorbij zijn, wij laten de zomer nog wat verder duren!
° Lithium (Brasserie Schockmel)
° Douro,  Portal d’Azenha branco, 2018

—–

“Smeus” oftewel “Tetjespap” of ook wel “Karnemelkstampers” genoemd…
Sowieso one of my favorites!
Aardappelpuree met ambachtelijke Geuze, grijze garnaaltjes, gebruinde boter en bieslook
Gepocheerd kwarteleitje en sabayon op basis van witbier

° Triverius (Brij. De Graal)    Geuze Anniversary Blend (‘De Heeren’)
° België, D’Hellekapelle in Dranouter, Atlanta, 2020

—–

Gebakken zeebaars met een Provençaalse aardappelpuree met look, ratatouille en gebakken wilde scampi
Schaaldierenbéarnaise met Houten Kop
° Fourchette (Brij. Van Steenberge)    Chouffe Houblon van ’t vat (Duvel Moortgat)
° Bordeaux,  Arômes de Jabastas, 50% Sauvignon gris et blanc, 2014

—–

“Orvalissimo”
Steak “wit-blauw rund” langs 1 zijde gebakken
De bovenkant afgewerkt als ‘carpaccio’met ruccola, pesto en Orvalkaas
Mosterdsausje met Tierenteynmosterd en Orvalbier “30 jaar oud”
°  Abbaye des Rocs brune (Brass. Abbaye des Rocs)    Authentique blond (Brass. Authentique)
° Italië, Piemonte, Terre di Amadei, Barbera, 2014

—–

Ganzenlever op “Limburgse wijze”
Hasseltse jenever – Siroop uit Borgloon – Appel uit Sint-Truiden – Bier uit Kerkom
° Kapittel abt vintage 2018 (Leroy’s Brewery)
° Royal Oporto Rosé

—–

Tiramisu van Advokaat en speculaas met Belgische aardbei – De lekkerste ooit gegeten!
Als je écht wilt diëten, is daar morgen tijd genoeg voor!
° Tripel Peak aged in Rum barrel (Brass. Peakbeer) (supplement 4,00€)

—–

Koffie met versnaperingen (enkel inbegrepen in de all-in versie van het menu!)

Dit menu wordt u aangeboden tegen de prijs van 58,00 € of 78,00 € all-in met aangepaste
bieren/wijnen, karafwater bij aangepaste dranken, BTW, service en onze glimlach inbegrepen…
Verkorte versie mogelijk (zonder smeus en ganzenlever) à 50,00 of 65,00 €
(!!!Wie CASH betaalt, krijgt 2 euro korting per menu!!!)

Voor een vlotte bediening, menu voor volledige tafel
Reserveren is wenselijk

Kasteelstraat 33, Denderleeuw –  053/68.08.88 – info@heerenvanliedekercke.be – www.heerenvanliedekercke.be