Brasserie - Bierrestaurant - Bierherberg
+32 53 680 888

FEESTMAANDMENU december 2022

 FEESTMAANDMENU december 2022
Verkrijgbaar vanaf vrijdagmiddag 2 december 2022 tot en met maandagmiddag 02/01/2023
We zijn gesloten van 22 tot 26 december en op 31/12 en 01/01/23
31/12 OUDEJAARSAVOND enkel OPEN OP RESERVATIE

Witte Noordzeevis gemarineerd in rode bietensap met sherry en Kriekbier
Gedroogde ajuin, sojasaus, sesamolie & sherry
Peultjes met kastanjes – IJsje van aardpeer en kastanjes
Een feestelijk gerechtje in verschillende kleuren, geuren en smaken!
°Walnotenlambiek Oud Beersel
° Frankrijk, Vin de France, Plan -Vermeersch SL-Orange, 2017

—–

Pompoensoepje met ‘snippers’ pladijs
“Wafeltje” van gerookte everzwijn op een witloofsalade met appel en Sodalitas
Bestaat de hemel dan toch?!
° Mox (Brij. De oude Maalderij)  –  Punchy Flower (De Ranke/Des Legendes)
° Frankrijk, Loire, Terres Blanches, les Hospices, Chenin, 2010

—–

Rode poon – Venkel – Sinaasappel – De Graal gember
Zet je culinaire GPS op actief: Genieten – Proeven – Smaken!
°Peak tripel (Peak brewery)  –  Gigant Kveik (Brij. Gigant)
° Italie, Faraone Trebbiano “Le Vigne”, 2018

—–

Puur Ree met puree van ree… 😊
Reebok met een wildsausje van ree en donker trappistenbier – Puree van ree en champignons
Rauwe carpaccio van champignons – Kroketje van haas met rode biet en gelei van rabarberwijn
Gebakken wilde champignons en witloof
Feestelijk genieten!
° N’Ice Chouffe van ’t vat (Duvel-Moortgat)  –  Saint-Feuillien X-Mas 2018 (Bras. St-Feuillien)
° Californië, Sonoma, Rancho Zabaco, Zinfandel, 2014

—–

Foie gras met stipjes fruityoghurt – Gekonfijte mandarijn – Verse druiven
“Peper” van algen – Cidersorbet
Foodpairing ten top!
° Bush Noël van ’t vat (Brass. Dubuisson)
° Duitsland, Bernkastel, Bereich, 2015

 —–

« Tiramisu » van banaan en Nutella
Banaan gemarineerd in bananenbier & Elixir d’Anvers – Koud Nutellasausje
Voor kritische foodies evengoed als voor sympathieke lekkerbekken!
° Bush de Noël 2009 (supplement 4€)

Dit menu wordt u aangeboden tegen de prijs van 68€ of 88€ all-in met aangepaste
bieren/wijnen, karafwater bij aangepaste dranken, BTW, service en onze glimlach inbegrepen…

Verkorte versie mogelijk (zonder pompoensoep en foie gras) à 53€ of 68€
(!!!Wie CASH betaalt, krijgt 3 euro korting per menu!!!)
RESERVEREN IS WENSELIJK

De Heeren van Liedekercke
Kasteelstraat 33, 9470 Denderleeuw, Tel en fax : 053/68.08.88
e-mail : info@heerenvanliedekercke.be – website : www.heerenvanliedekercke.be
Voor een vlotte bediening, menu voor volledige tafel