Verkrijgbaar van donderdagavond 5 november tot en met zaterdag 28 november 2020
We zijn gesloten op zondag 29 en maandag 30 november.
“Rollade” van everzwijnham en foie gras met ruccola en notenolie
Sorbet van rode biet en ambachtelijk Kriekbier
° Ducassis van ’t vat
° Rudesheim, Weingut Störzel, Riesling Spätlese trocken, Berg Rottland, 2013
—
Witloofsoepje met Geuze en kruidenkaas
Spiesje van fazant, Gandaham, Belgische druif en peer
° Greenkiller (Bras. de Silly) – Quintine amber (Bras. Des Légendes)
° Italië, Langhe, Albino Rocca Da Berthu, Chardonnay, 2017
—
Zalfje van pompoen en honingbier
Gebakken goudbrasem
Homemade kroketje van “hazenbout met pruimen”
° Bière de L’ours (Bras. La Binchoise) – Winterlude (Birrificio Del Ducato)
° Frankrijk, Corbière, Domaine de Fondrèche, Cuvée Tradition, Rosé, 2016
—-
Gemarineerd everzwijn in een krachtige wildsaus met donker Kerstbier, mosterd, peperkoek, chocolade en tijm
Appeltjes met Calvados en zwarte pens – Rode kool gestoofd in Kerstbier Saint-Feuillien
Pureetje met rode wijn en Chimay rood
“Wafeltje” van aardappel, Breydelspek en kaneel
° Affligem X-Mas (Brouwerij Affligem BDS) – Pater Lieven Christmas (Brij. Van Den Bossche)
° Frankrijk, Côte du Rhône, Logis du Pape, Bio, 2017
—
IJsje van pastinaak en witte chocolade met bosvruchten
“Crumble” van chocolade
Zet je culinaire GPS op actief: Genieten – Proeven – Smaken!
° Gouden Carolus Indulgence 2019 Mbingu Gold (Brij. Het Anker)
° Niepoort 10y branco
—
“Crème Brûlée” met Hasseltse koffie en Hasseltse speculaas
IJsje van Ultra Cookie en luchtige sabayon met speculaaskruiden…
… De hemel op aarde!
° Bush de Charmes (Bras. Dubuisson) (supplement 4€)
—
Verkorte versie mogelijk (zonder soep en pastinaakijs ) à 50€ of 65€
(!!!Wie CASH betaalt, krijgt 2 euro korting per menu!!!)
Reserveren is wenselijk
De Heeren van Liedekercke Kasteelstraat 33, 9470 Denderleeuw, Tel en fax : 053/68.08.88
e-mail : heerenvanliedekercke@belgacom.net website : www.heerenvanliedekercke.be
Voor een vlotte bediening, menu voor volledige tafel