Brasserie - Bierrestaurant - Bierherberg
+32 53 680 888

MAARTSE BUIEN-MAANDMENU 2019

Verkrijgbaar van donderdagavond 28 februari tot en met zaterdagavond 30 maart 2019
WIJ ZIJN GESLOTEN OP ZONDAG 31/3/19 EN MAANDAG 1/4/19

“Salade Niçoise”  een beetje anders dan u gewoon bent!
Verschillende structuren van tonijn, zalm, salade, tomaat, ajuin en olijfjes!
Tonijn mi-cuit – Soesje opgevuld met zalmtartaar – Mousse van groene kropsla
Espumavan ‘Bloody Mary’ – Gepekelde rode ajuin – Cake van zwarte olijf – Zeewierkoekjes

° Goyck
°
Penedès, Jané Ventura, Blanc Seleccio, 65% Xarel-lo/Macabeu/Malvasia/Garnatxa BIO, 2014

—-

Soepje van tuinkruiden en broccoli
Bruschetta met tomaat, geitenkaas en Serranoham

°Game of Thrones (Ommegang Brewery, Duvel)
°
Douro,  Portal d’Azenha branco, 2013

—-

Skrei op een ‘brandade’ van stokvis en bieslook
Sausje met Saxo-bier

° Ipapot’âme (Brass. Millevertus)  –  Saxo bio ( Brass. Caracole)
°
Frankrijk, Corbières, Fontareche, Vieilles Vignes Blanc, 2017

—-

In honingboter gebakken eendenborst
Perzikjes met Pastis
Kroketje van “konijn met pruimen & Rodenbach”
Speelse gastronomie!

° Bieken (Brij. Boelens)  – Gulden Draak Brew. Ed. Calvados (Brij. Van Steenberge)
°
Oostenrijk, Kolkman, Zweigelt Diebstein, 2016

—-

Blauwe kaas, drop en Stoutbier, een sublieme combinatie met Aalsterse vlaai van “onzen Daan”
Kroketje van blauwe kaas en pastinaak
Voor de niet-liefhebbers van drop, blauwe kaas, pastinaak, vlaai of Daan, voorzien wij graag iets anders!

° GCCK Imperial Dark van ’t vat (Bij. Het Anker)
° Bordeaux,  Douceur de Jabastas, Bordeaux Moelleux, 2014

—–

Deconstructie van BIER in al zijn facetten! Een origineel “brouwsel” als nagerecht! (Hebt g’hem?!)
-water: gelei van vruchtenthee
-hop: sabayon van hopjenever
-gist: Luikse wafel
-mout/gerst: gekarameliseerd op vanille-ijs

—–

Koffie met laatste versnaperingen (enkel inbegrepen in de all-in versie van het menu!)
Dit menu wordt u aangeboden tegen de prijs van 57€ of 78€ all-in met aangepaste
bieren/wijnen, karafwater, BTW, service en onze glimlach inbegrepen…
Verkorte versie mogelijk (zonder Visburger en kaas) à 49€ of 65€

..:: Wie CASH betaalt, krijgt 2 euro korting per menu ::..

Reserveren is wenselijk
Voor een vlotte bediening, menu voor volledige tafel.
Een reservatie is pas geldig na bevestiging via mail of telefoon. Wij zitten immers niet vastgekluisterd aan onze pc maar bevinden ons tussen pot en pan of tussen de klanten…

Share

Reservation information

*
*
*

Personal information

*
*
*


* Required fields