Brasserie - Bierrestaurant - Bierherberg
+32 53 680 888

MENU februari 2017 “TRAPPISTENMENU”

ter ere van onze Orvalambassadeurs
Verkrijgbaar van donderdagavond 16 tot zaterdagavond 25 februari 2017
WIJ ZIJN GESLOTEN OP ZONDAG 26 EN MAANDAG 27 februari 2017

{Drie kleine hapjes, drie ‘kleine’ biertjes : Chimay Doré – Orval Vert – Westmalle extra}

———–

Tartaar van scampi – Kubusjes gestoomde prei – Groene appel – Daïkon & Bieslook
Mayonaise van basilicum, vlierbloesem en Goedele’s Bloesem
“Michelin” is voorlopig nog niet gepasseerd, maar ze zouden het goedkeuren!

° Spencer
°
Cape Town, Tygerberg, Altydgedacht Wine Estate, Sauvignon blanc (vlier), 2015

————-

Pompoensoep – Rouget – Créme van kastanjes en trappistenbier – Crumble van hazelnoten
Voor foodies die van pit houden!

° La Trappe Isidor van ’t vat {en Isidor 2014 fles
°
Montlouis, Remus, Jacky Blot, Domaine de la Taille aux Loups, Chenin blanc, 2010

————-

Een duo om duimen vingers bij af te likken!
Heilbot in gerookte zalm – Zalm in gerookte heilbot
Tomatensausje met Orval – Kerriesausje met Zundert
Aardappelwafeltje met Boursin-kruidenkaas en mierikswortel

° Orval “ambassadeur” – Zundert
°
Italië, Luccarelli Bianco, Salento, 2015

————–

Duke of Birkshire varken
Tierenteynmosterdsausje met ‘Achelse bruine’ – Pureetje van bloemkool, pickles, dragon en Breydelspek
Mag ik bij aan tafel komen zitten a.u.b.?!

° Achel bruin – Westmalle dubbel van ’t vat {of Tre Fontane
°
Penedès, Jané Ventura, Negre Seleccio, Tempranillo/Merlot/Syrah/Cab.Sauv./Sumoll BIO, 2012

————

Kruidige kippenhapjes met dipsausje van blauwe kaas en Chimay
Witte selder en kruiden-grissini

° Chimay blauw van ’t vat {en Chimay Grande Réserve, methode Ancestrale oak aged !
° Frankrijk,
Minervois, Château Ste-Eulalie, Plaisir d’Eulalie, 2009

————-

Chocoladefantasietjes voor de choco-holics!
Ijspraline van Straciatella in cornflakes gerold – Homemade chocoladetruffel met Gregorius – Chocoladegebakje met neuzekeslikeur
{Gregorius}

—–

Koffie met laatste versnaperingen (enkel inbegrepen in de all-in versie van het menu!)

 

Dit menu wordt u aangeboden aan 57€ of 75€ all-in met aangepaste trappisten {of 90€ all-in met aangepaste dranken deluxe}. Onze ambassadeurs betalen 60€ all in {of 75€ all-in deluxe},
bieren/wijnen, karafwater, BTW, service en onze glimlach inbegrepen…

Verkorte versie mogelijk (zonder soep  en kippenhapjes) à 48€ of 62€

..:: Wie CASH betaalt, krijgt 2 euro korting per menu ::..

Reserveren is wenselijk

Voor een vlotte bediening, menu voor volledige tafel.

Een reservatie is pas geldig na bevestiging via mail of telefoon. Wij zitten immers niet vastgekluisterd aan onze pc maar bevinden ons tussen pot en pan of tussen de klanten…

Share

Reservation information

*
*
*

Personal information

*
*
*


* Required fields