7,00 € Fresh soup, made with fresh vegetables and tasty bread: BEER is the “soup of the day”
Recommended beer: Saxo bio
FOOD MENU – SUGGESTION MENU OF THE MONTH
Tom cooks his creative specials every day from 12.00 to 14.30u and again from 18.00 to 22.00u
Please note the English version is a translation and is done to the best of our knowledge. Please ask if you have any queries and mention any allergies.
BEER CUISINE
Don’t be afraid of beer in our specials, it adds another flavour and ‘lifts’ dishes to a new height.
GROUP MENUS
For more than 8 people please contact us in advance to discuss your menu.
Recommended beer: Saxo bio
Always a good start! With a pleasant flavour of parmesan. Recommended beer: La Cambree
Recommended beer: Liefmans Goudenband van ‘t vat
Recommended beer: Bacchus
Yakitori van kip – Slaatje met Witkap-dressing - Aanbevolen bier: Mistinguette
Om weg te dromen naar die mooie city-trip naar Kopenhagen…. Aanbevolen bier: Fol Dorée
Met Parmezaanse kaas, gedroogde tomaatjes, ansjovis, rucola en pijnboompitjes - Voor kritische foodies evengoed als voor sympathieke lekkerbekken! Aanbevolen bier: Struevelbier
Aardappelpuree met Sodalitas “Kaas & Bier” – Gulzig zijn in stijl en een vleugje creativiteit! Aanbevolen bier: Grisette
Aanbevolen bier: Hommelbier
Bereid in een gegratineerd roomsausje met kreeftenbouillon, witbier, appeltjes en kerrie… Aanbevolen bier : Bruxelensis
The sea caught Argentinian red shrimp is of exceptional quality. Looks like a normal scampi just a little more red..! The flesh gives more the impression of a langoustine. Immediately frozen at sea this gives an advantage to preserve the freshness. Price per portion size: 5 / 8 / 12.
Haddock and chunky chips - mixed salad, tatare sauce with Geuze and peas. And if you want vinegar with your chips just ask... Recommended beer: Peak IPA
Pasta in een tomaten-kerriesausje met Pater Lieven blond – Argentijnse wilde scampi - Gebakken broccoli en courgette – ‘Parmezaan’ van onze huiskaas Sodalitas – Overheerlijk! Aanbevolen bier: Hop Harvest van ‘t vat
Het haasje gepocheerd in ons eigen Sodalitasbier – Een smeuïg pureetje met spinazie - Overheerlijk romig sausje met fijne groentjes – Breydelspek en gebakken Krieltjes! Begin alvast maar te kwijlen en geniet! Aanbevolen bier: Leopold 7 blond of trip
Aardappelpuree met Sodalitas “Kaas & Bier” – Gulzig zijn in stijl en een vleugje creativiteit! Aanbevolen bier: Buffalo bitter
Kip – Konijn – Noordzeevis – Schaal-en schelpdieren - Aanbevolen bier: Valeir Divers van ‘t vat
We prepare the americain not too spicy or too bland with mayonnaise, ketchup,tabasco, Worcestershire, baby onions and gherkin. Apparently ‘just right’ as it sells well!! Recommended beer: Five
Aanbevolen bier : Cuvée van de Generaal
The pork is flavoured with our house beer with scents of cocoa and herbs. It is served with vegetable puree, croquettes, a selection of warmvegetables and finally completed with a ‘stripe’ of chocolate sauce. Recommended beer: Heerenbier
Kip – Konijn – Noordzeevis – Schaal-en schelpdieren - Aanbevolen bier: Montagnarde van ‘t vat
Duo van gebakken asperges – Gratin van broccoli – Feest op bord! Aanbevolen bier: Zundert 8
One of the best in Belgium. Recommended beer: Quintine amber
From an idea of Willy De Hertogh from L’Ange Gardien in Orval!. Recommended beer: Orval
Crispy fries, salad and tomato or apple puree. Recommended beer: Westmalle dubbel van ‘t vat
With bacon, Paris mushrooms, onion and a little garlic. Recommended beer: La Trompeuse
A hamburger of 100% Angus Aberdeen beef– Belgian Breydelspek - confit onion – Sodalitas cheese – Mustard sauce with Heerenbier – Sesame bun - mixed salad and chunky chips . Recommended beer: Duo Heerenbier / Sodalitas