6,00 € Fresh soup, made with fresh vegetables and tasty bread: BEER is the “soup of the day”
Recommended beer: Saxo bio
FOOD MENU – SUGGESTION MENU OF THE MONTH
Tom cooks his creative specials every day from 12.00 to 14.30u and again from 18.00 to 22.00u
Please note the English version is a translation and is done to the best of our knowledge. Please ask if you have any queries and mention any allergies.
BEER CUISINE
Don’t be afraid of beer in our specials, it adds another flavour and ‘lifts’ dishes to a new height.
GROUP MENUS
For more than 8 people please contact us in advance to discuss your menu.
Recommended beer: Saxo bio
Always a good start! With a pleasant flavour of parmesan. Recommended beer: La Cambree
Recommended beer: Liefmans Goudenband van ‘t vat
Recommended beer: Bacchus
Ambachtelijke broodjes met ventresca de atun, sojasaus, kappertjes, Spaanse olijven, gember en ansjovis - Genieten van wereldse smaken in verschillende geuren, kleuren, texturen en contrasten - Aanbevolen bier: Hommelbier Fresh hop van ‘t vat
Sausje met ruccola, notenolie en Orval ‘gerijpt’ – Gepekelde radijsjes - Voor kritische foodies evengoed als voor sympathieke lekkerbekken! Aanbevolen bier: Korus blond
Griekse pastarijst met venkel en Witkap… Toevallig één van mijn lievelingsgerechten! Aanbevolen bier: Quintine blond van ‘t vat
The sea caught Argentinian red shrimp is of exceptional quality. Looks like a normal scampi just a little more red..! The flesh gives more the impression of a langoustine. Immediately frozen at sea this gives an advantage to preserve the freshness. Price per portion size: 5 / 8 / 12.
Recommended beer: Hommelbier
In a creamy gratin sauce with lobster bouillon white beer, apples and curry…hmm! Recommended beer: La Trap taupe wild
Haddock and chunky chips - mixed salad, tatare sauce with Geuze and peas. And if you want vinegar with your chips just ask... Recommended beer: La Trappe wit
Het haasje gepocheerd in ons eigen Sodalitasbier – Een smeuïg pureetje met spinazie. Overheerlijk romig sausje met fijne groentjes – Breydelspek en gebakken Krieltjes! Begin alvast maar te kwijlen en geniet! Aanbevolen bier: Leopold 7
Gebakken goudbrasem – “Wortelstoempje” met graantjesmosterd – Kroketjes van Breydelham - Een gewaagde maar hemelse combinatie – Enkel voor culinaire waaghalzen! Aanbevolen bier: Enghien Hiver
We prepare the americain not too spicy or too bland with mayonnaise, ketchup,tabasco, Worcestershire, baby onions and gherkin. Apparently ‘just right’ as it sells well!! Recommended beer: Five
Aanbevolen bier : Lupulus Hibernatus
The pork is flavoured with our house beer with scents of cocoa and herbs. It is served with vegetable puree, croquettes, a selection of warmvegetables and finally completed with a ‘stripe’ of chocolate sauce. Recommended beer: Heerenbier
Geroosterde spitskool met dragon en pecorino, look, citroen en olijfolie - Rundsgehaktballetjes met limoen, knolselderij, look, kurkuma en venkelzaad - Aanbevolen bier: Valduc Rio
Recommended beer: Caracole
From an idea of Willy De Hertogh van L’Ange Gardien in Orval!. Recommended beer: Orval
Crispy fries, salad and tomato or apple puree. Recommended beer: Westmalle dubbel van ‘t vat
Laat het smaken! Kleine honger (1 bout) of gulzige levensgenieter (2 bouten - Aanbevolen bier: Zundert 8
A hamburger of 100% Angus Aberdeen beef– Belgian Breydelspek - confit onion – Sodalitas cheese – Mustard sauce with Heerenbier – Sesame bun - mixed salad and chunky chips . Recommended beer: Duo Heerenbier / Sodalitas