23,50 € Freshly made shrimp croquettes with a salad and old bruin beer vinaigrette
Recommended beer: Oud bruin van het vat
FOOD MENU – SUGGESTION MENU OF THE MONTH
Tom cooks his creative specials every day from 12.00 to 14.30u and again from 18.00 to 22.00u
Please note the English version is a translation and is done to the best of our knowledge. Please ask if you have any queries and mention any allergies.
BEER CUISINE
Don’t be afraid of beer in our specials, it adds another flavour and ‘lifts’ dishes to a new height.
GROUP MENUS
For more than 8 people please contact us in advance to discuss your menu.
Recommended beer: Oud bruin van het vat
Recommended beer: Saxo bio
Always a good start! With a pleasant flavour of parmesan. Recommended beer: La Cambree
Recommended beer: Bacchus
Rode biet – Kruidenvinaigrette – Fetakaas – Kikkererwten – Walnoten – Ruccola - Artisanale broodjes met rode biet, fetakaas, cacao en dragon. Met dank aan Glenn van bakkerij Vermoesen. Aanbevolen bier: Vanderginste oud bruin van ‘t vat
Een gerecht met een hoge smulfactor! Aanbevolen bier: Saison Saint-Feuillien van ‘t vat
“Surf & Turf” die zal bekoren! Welkom in de herfstkleuren en -smaken!! Aanbevolen bier: Pater Lieven blond van ‘t vat
Aanbevolen bier: Hommelbier
Bereid in een gegratineerd roomsausje met kreeftenbouillon, witbier, appeltjes en kerrie… Aanbevolen bier : Quintine Nature
The sea caught Argentinian red shrimp is of exceptional quality. Looks like a normal scampi just a little more red..! The flesh gives more the impression of a langoustine. Immediately frozen at sea this gives an advantage to preserve the freshness. Price per portion size: 5 / 8 / 12.
Haddock and chunky chips - mixed salad, tatare sauce with Geuze and peas. And if you want vinegar with your chips just ask... Recommended beer: Peak IPA
Pasta in een tomaten-kerriesausje met Pater Lieven blond – Argentijnse wilde scampi - Gebakken broccoli en courgette – ‘Parmezaan’ van onze huiskaas Sodalitas – Overheerlijk! Aanbevolen bier: Taras Boulba
Het haasje gepocheerd in ons eigen Sodalitasbier – Een smeuïg pureetje met spinazie - Overheerlijk romig sausje met fijne groentjes – Breydelspek en gebakken Krieltjes! Begin alvast maar te kwijlen en geniet! Aanbevolen bier: Leopold 7 blond of trip
Misschien kan je dit thuis ook klaarmaken maar of het even lekker gaat zijn als hier, valt af te wachten… En bovendien hoef je hier de afwas niet te doen! Wie van uitdagingen houdt, mag/kan nog een voorgerecht nemen, maar overschat uzelf niet! Ze zijn echt groot!! Aanbevolen bier: Bière du Brasseur IPA
Aanbevolen bier: Pils 13
Gebakken zalmforel – Siroopje van Kriekbier en kruiden-citrusolie - Aanbevolen bier: Saxo blond
Gepocheerd eitje om er helemaal een “sexy gerechje” van te maken! Aanbevolen bier: Tripel Swaf
We prepare the americain not too spicy or too bland with mayonnaise, ketchup,tabasco, Worcestershire, baby onions and gherkin. Apparently ‘just right’ as it sells well!! Recommended beer: Five
Aanbevolen bier : Barbe Noir
The pork is flavoured with our house beer with scents of cocoa and herbs. It is served with vegetable puree, croquettes, a selection of warmvegetables and finally completed with a ‘stripe’ of chocolate sauce. Recommended beer: Heerenbier
Sausje met Tierenteyn, rozemarijn en trappistenbier – Een “klassieker” van De Heeren! Aanbevolen bier: Peak bruin
Hier smaken ze nog beter dan elders! Aanbevolen bier: Sodalitas van ‘t vat
OF met penne en burrata… Én wat Italiaanse flair! Hier smaken ze nog beter dan elders! Aanbevolen bier: Sodalitas van ‘t vat
Natuurpatatjes om te pletten in wat vleesjus… Doe alsof je thuis bent!! Aanbevolen bier: Keyte dubbel
Gebakken bloemkool en Kroketjes – Heerlijk genieten… Kwijl kwijl kwijl…. Aanbevolen bier: Chouffe Houblond van ‘t vat
Stoofpotje van wilde champignons & kastanjes met za’atar (sjalot-salie-look-olie-dragon-citroen) - Aanbevolen bier: La Trappe Quadruppel van ‘t vat of Kanunnik of Duo van beide 1/2
One of the best in Belgium. Recommended beer: Quintine amber
From an idea of Willy De Hertogh from L’Ange Gardien in Orval!. Recommended beer: Orval
Crispy fries, salad and tomato or apple puree. Recommended beer: Westmalle dubbel van ‘t vat
With bacon, Paris mushrooms, onion and a little garlic. Recommended beer: Rochehaut tripel
A hamburger of 100% Angus Aberdeen beef– Belgian Breydelspek - confit onion – Sodalitas cheese – Mustard sauce with Heerenbier – Sesame bun - mixed salad and chunky chips . Recommended beer: Duo Heerenbier / Sodalitas
Aanbevolen bier: Quintine Rum barrel aged (7,50€)
Aanbevolen bier: Peak Tripel
Als je echt wilt diëten, is daar morgen tijd genoeg voor! Aanbevolen bier: Duchesse Choco Cherry