6,00 € Fresh soup, made with fresh vegetables and tasty bread: BEER is the “soup of the day”
Recommended beer: Saxo bio
FOOD MENU – SUGGESTION MENU OF THE MONTH
Tom cooks his creative specials every day from 12.00 to 14.30u and again from 18.00 to 22.00u
Please note the English version is a translation and is done to the best of our knowledge. Please ask if you have any queries and mention any allergies.
BEER CUISINE
Don’t be afraid of beer in our specials, it adds another flavour and ‘lifts’ dishes to a new height.
GROUP MENUS
For more than 8 people please contact us in advance to discuss your menu.
Recommended beer: Saxo bio
Always a good start! With a pleasant flavour of parmesan. Recommended beer: La Cambree
Recommended beer: Liefmans Goudenband van ‘t vat
Recommended beer: Bacchus
Sandwich “vitello tonnato” with Duvel tripel hop – (veal – tuna – pesto – parmesan – tomato – anchovies). Recommended beer: Lindemans Tarot d’Or
Red pepper salsa with Rodenbach grand cru. Recommended beer: Vicaris Tripel geuze
Fried stone bass a juicy Mediterranean bass. Recommended beer: Quintine blond van ‘t vat
Tartaar van Schotse zalm gemarineerd in ambachtelijke Geuze met tuinkruiden. Zeewier – As van zwarte olijven – Sorbet van ‘Gin Tonic’ - Aanbevolen bier: Petrus Aged Pale van ‘t vat
Choronsaus (béarnaise – tomaat – Chimay tripel) - Er is morgen tijd genoeg om te diëten! Aanbevolen bier: Boriner Vice
Smeuïge aardappelpuree met gekookte eitjes, ansjovis, gefruite ui, teentje look en peterselie - “Salade” van boontjes, tomatenkubus en Hommel-vinaigrette - Lekker eten hoeft niet altijd ingewikkeld te zijn! Meestal zelfs niet…. Aanbevolen bier: Hommel Fresh hop van ‘t vat
The sea caught Argentinian red shrimp is of exceptional quality. Looks like a normal scampi just a little more red..! The flesh gives more the impression of a langoustine. Immediately frozen at sea this gives an advantage to preserve the freshness. Price per portion size: 5 / 8 / 12.
Recommended beer: Hommelbier
In a creamy gratin sauce with lobster bouillon white beer, apples and curry…hmm! Recommended beer: La Trap taupe wild
Haddock and chunky chips - mixed salad, tatare sauce with Geuze and peas. And if you want vinegar with your chips just ask... Recommended beer: La Trappe wit
Het haasje gepocheerd in ons eigen Sodalitasbier – Een smeuïg pureetje met spinazie - Overheerlijk romig sausje met fijne groentjes – Breydelspek en gebakken Krieltjes! Begin alvast maar te kwijlen en geniet! Aanbevolen bier: Leopold 7
A Classic. Recommended beer: Goliath tripel
Aardappelpureetje “op Vlaamse wijze” met geplette eitjes, peterselie, boter en Westmalle tripel - Begin alvast maar te kwijlen en geniet! Aanbevolen bier: Hop the brewer
Neem het ons a.u.b. niet kwalijk, maar wij pellen onze garnalen niet zelf! Dan zouden we in het weekend helemaal niet meer moeten gaan slapen... Wel durven we garanderen dat het Belgische (en dus de beste!) garnalen zijn die geen seconde - een diepvries gezien hebben en dat is toch ook al een hele geruststelling! Wenst u cocktailsaus, vraag er gerust naar…. Aanbevolen bier: Dilleke
We prepare the americain not too spicy or too bland with mayonnaise, ketchup,tabasco, Worcestershire, baby onions and gherkin. Apparently ‘just right’ as it sells well!! Recommended beer: Five
The pork is flavoured with our house beer with scents of cocoa and herbs. It is served with vegetable puree, croquettes, a selection of warmvegetables and finally completed with a ‘stripe’ of chocolate sauce. Recommended beer: Heerenbier
Puree with pickles and cauliflower – Sauce with Westmalle dubbel, tarragon and Tierenteyn. Recommended beer: Chimay blauw van’t vat
Tomatencompote – Rode paprika opgevuld met kippengehakt, ratatouille en “kabouterrijst” - Aanbevolen bier: Bon Secours 4 Houblons
Recommended beer: Caracole
From an idea of Willy De Hertogh van L’Ange Gardien in Orval!. Recommended beer: Orval
Crispy fries, salad and tomato or apple puree. Recommended beer: Westmalle dubbel van ‘t vat
Recommended beer: Vicaris tripel
A hamburger of 100% Angus Aberdeen beef– Belgian Breydelspek - confit onion – Sodalitas cheese – Mustard sauce with Heerenbier – Sesame bun - mixed salad and chunky chips . Recommended beer: Duo Heerenbier / Sodalitas