7,00 € Fresh soup, made with fresh vegetables and tasty bread: BEER is the “soup of the day”
Recommended beer: Saxo bio
FOOD MENU – SUGGESTION MENU OF THE MONTH
Tom cooks his creative specials every day from 12.00 to 14.30u and again from 18.00 to 22.00u
Please note the English version is a translation and is done to the best of our knowledge. Please ask if you have any queries and mention any allergies.
BEER CUISINE
Don’t be afraid of beer in our specials, it adds another flavour and ‘lifts’ dishes to a new height.
GROUP MENUS
For more than 8 people please contact us in advance to discuss your menu.
Recommended beer: Saxo bio
Always a good start! With a pleasant flavour of parmesan. Recommended beer: La Cambree
Recommended beer: Liefmans Goudenband van ‘t vat
Recommended beer: Bacchus
Dressing met ajuin, sojasaus, sherry, sesamolie en Kriekbier…. Welkom in de herfstkleuren en -smaken! Aanbevolen bier: Cassislambiek van Hanssens of Fidèle
Pastinaakpuree – Gepocheerd eitje – Grijze garnaaltjes – Geuzeboter – Bieslook. Een gerecht met een hoge smulfactor! Aanbevolen bier: Stijn Streuvelsbier
Savooikesstoemp met gebakken spruitjes en Westmalle tripel – Mosterdsausje met Westamalle dubbel. Aanbevolen bier: Augustijn blond
Om u op een zo vlot mogelijke manier te kunnen bedienen, aanvaarden wij maximum 4 verschillende voor- en hoofdgerechten per tafel en een maximum van 8 personen aan de kaart. Dank voor uw begrip! Wij houden graag rekening met ALLERGIEËN indien gemeld bij reservatie of minstens 1 dag op voorhand!!! Toveren doen we al meerdere keren per dag, mirakels verwezenlijken ligt iets moeilijker… En vooral: verwar een allergie NIET met iets “niet graag hebben”!
The sea caught Argentinian red shrimp is of exceptional quality. Looks like a normal scampi just a little more red..! The flesh gives more the impression of a langoustine. Immediately frozen at sea this gives an advantage to preserve the freshness. Price per portion size: 5 / 8 / 12.
Recommended beer: Hommelbier
In a creamy gratin sauce with lobster bouillon white beer, apples and curry…hmm! Recommended beer: La Trap taupe wild
Haddock and chunky chips - mixed salad, tatare sauce with Geuze and peas. And if you want vinegar with your chips just ask... Recommended beer: La Trappe wit
Gebakken KABELJAUW-haasje en ‘rozemarijnpatatjes’… Omdat we een ‘boontje’ hebben voor jou! Aanbevolen bier: Boriner Vice (witbier)
Speels “Vogelnestje” van bacalao, dille & kwarteleitje – Paprikasausje met Oud Bruin. Aanbevolen bier: Geuze Brett-elle of Woeste tripel
We prepare the americain not too spicy or too bland with mayonnaise, ketchup,tabasco, Worcestershire, baby onions and gherkin. Apparently ‘just right’ as it sells well!! Recommended beer: Five
The pork is flavoured with our house beer with scents of cocoa and herbs. It is served with vegetable puree, croquettes, a selection of warmvegetables and finally completed with a ‘stripe’ of chocolate sauce. Recommended beer: Heerenbier
Jagerssaus volgens grootmoeders recept… En kroketjes natuurlijk!! Neen, we verklappen u die geheimen niet! Aanbevolen bier: Chimay blauw van ‘t vat
One of the best in Belgium. Recommended beer: Quintine amber
From an idea of Willy De Hertogh from L’Ange Gardien in Orval!. Recommended beer: Orval
Crispy fries, salad and tomato or apple puree. Recommended beer: Westmalle dubbel van ‘t vat
Natuuraardappel (om in de saus te kunnen ‘pletten’ – Hier mag dat!) – Appelmoes uit eigen tuin! Aanbevolen bier: Scotch de Silly
Aanbevolen bier: Sint-Bernardus prior
A hamburger of 100% Angus Aberdeen beef– Belgian Breydelspek - confit onion – Sodalitas cheese – Mustard sauce with Heerenbier – Sesame bun - mixed salad and chunky chips . Recommended beer: Duo Heerenbier / Sodalitas