6,00 € Fresh soup, made with fresh vegetables and tasty bread: BEER is the “soup of the day”
Recommended beer: Saxo bio
FOOD MENU – SUGGESTION MENU OF THE MONTH
Tom cooks his creative specials every day from 12.00 to 14.30u and again from 18.00 to 22.00u
Please note the English version is a translation and is done to the best of our knowledge. Please ask if you have any queries and mention any allergies.
BEER CUISINE
Don’t be afraid of beer in our specials, it adds another flavour and ‘lifts’ dishes to a new height.
GROUP MENUS
For more than 8 people please contact us in advance to discuss your menu.
Recommended beer: Saxo bio
Always a good start! With a pleasant flavour of parmesan. Recommended beer: La Cambree
Recommended beer: Liefmans Goudenband van ‘t vat
Recommended beer: Bacchus
Blozende tomatenkonfituur & pittige kruidnagel – Ontblote ‘Anchoa’ / Artis’anale’ broodjes ‘vitello tonnato’ met Achel blond - Proef met de volle goesting! Bijt erin!! Aanbevolen bier: Boriner Vice
Wulpse toast met hete rouille - Lieflijke stipjes wortelpuree met Ename - Ondeugende paprikazalf met oud Bruin - Hier kan je alleen maar gelukkig en geil van worden! Aanbevolen bier: Ename Pater of Rodenbach Vintage van ‘t vat
Zinnestrelende “Tortilla” van kabeljauw en spinazie – Popcorn met Gandasnippers - éarnaise met Chimay tripel - Libido-opwekkend en heerlijk passioneel! Aanbevolen bier: Houblon Sauvage van ‘t vat
The sea caught Argentinian red shrimp is of exceptional quality. Looks like a normal scampi just a little more red..! The flesh gives more the impression of a langoustine. Immediately frozen at sea this gives an advantage to preserve the freshness. Price per portion size: 5 / 8 / 12.
Recommended beer: Hommelbier
In a creamy gratin sauce with lobster bouillon white beer, apples and curry…hmm! Recommended beer: La Trap taupe wild
Haddock and chunky chips - mixed salad, tatare sauce with Geuze and peas. And if you want vinegar with your chips just ask... Recommended beer: La Trappe wit
Het haasje gepocheerd in ons eigen Sodalitasbier – Een smeuïg pureetje met spinazie - Overheerlijk romig sausje met fijne groentjes – Breydelspek en gebakken Krieltjes! Begin alvast maar te kwijlen en geniet! Aanbevolen bier: Leopold 7
Witloofstoempje – Witloof rauw & gebakken – Grijze Noordzeegarnaal – Mini-kroketjes van Serranoham. Aanbevolen bier: Rochefort Tripel
We prepare the americain not too spicy or too bland with mayonnaise, ketchup,tabasco, Worcestershire, baby onions and gherkin. Apparently ‘just right’ as it sells well!! Recommended beer: Five
The pork is flavoured with our house beer with scents of cocoa and herbs. It is served with vegetable puree, croquettes, a selection of warmvegetables and finally completed with a ‘stripe’ of chocolate sauce. Recommended beer: Heerenbier
Witloof gegaard in Westmalle dubbel – Stoofpotje van ‘verloren groenten’ - Aanbevolen bier: Qantelaar
Vreemdgaand pureetje van stoofvlees, Westmalle dubbel en pittige pickles - Hete kalkoenchipolata – Romig sausje met Westmalle tripel, selder, wortel, ajuin & spekjes. Aanbevolen bier: Lefort blond of bruin
Recommended beer: Caracole
From an idea of Willy De Hertogh van L’Ange Gardien in Orval!. Recommended beer: Orval
Crispy fries, salad and tomato or apple puree. Recommended beer: Westmalle dubbel van ‘t vat
Aardappelpuree en een onovertroffen Madeirasausje met champignons & tomaat! Dit wordt beter dan alle kreeften, foie gras en truffelbereidingen van de feestdagen! Aanbevolen bier: Saint-Feuillien Noël van ‘t vat
Een hamburger van 100% Angus Aberdeen vlees – Belgisch Breydelspek - Gekonfijte ajuin – Sodalitaskaas – Mosterdsausje met Heerenbier – Sesambroodje - Gevarieerde salade en dikke frieten. Aanbevolen bier: Duo Heerenbier / Sodalitas