Brasserie - Bierrestaurant - Bierherberg
+32 53 680 888

MENU “NAZOMEREN”  September 2018

“De Heeren” bestaan 27 jaar!!!

Te verkrijgen vanaf donderdagavond 31 augustus tot en met zondagavond 9 september 2018
JAARLIJKS VERLOF van maandag 10 september tot 3 oktober 2018!

Huisgemaakte kaaskroketjes van Sodalitaskaas en –bier
En omdat we in een goede bui verkeren, krijgen jullie er twee!
(Omdat ik zelf met ééntje ook niet content zou zijn!)

° Sodalitas van ‘t vat
°
Italië, Piemonte, Bodegas Langa, Chardonnay, 2015

—–

Duo-bereiding van Zeeuwse mosselen “koud-warm”
-“Méli-mélo” van mosseltjes, venkel, appel en selder in een dressing met koriander en De Graal gember
-“Cappuccino” van mosselsoep met saffraan en Vedett IPA
De grote vakantie mag dan voorbij zijn, wij laten de zomer nog wat verder duren!

° Saison Legia – Sint-Bernardus extra 4
°
Frankrijk, Loire, Touraine Gibault, Sauvignon, 2016

—–

“Tetjespap” oftewel “Smeus”, in elk geval super lekker! Met karnemelk en ambachtelijke Geuze
Gebakken pladijs – Gepocheerd eitje – Mousselinesaus op basis van pale ale
Ik begin alvast te kwijlen bij het lezen van dit recept/gerecht!

° Anniversary Blend – Troufette Bastogne Pale Ale
°
Penedès, Jané Ventura, Blanc Seleccio, 65% Xarel-lo/Macabeu/Malvasia/Garnatxa BIO, 2014

—–

Duo van speenvarken en varkenshaasje met verschillende texturen van bloemkool
‘Couscous’ van bloemkool – Bloemkoolroosjes met kruidenkaas & Breydelspek – Gebakken bloemkool
Bloemkoolzalf & Bloemkoolpuree

° Arthur’s Legacy, created by Vicky Geunes – Jubilaris
°
Frankrijk, Corbières, Fontareche, Vieilles Vignes Rouge, 2016

—–

“Toast carpaccio”

Zwarte thee-boter – Baskisch rund – Smeuïge geitenkaas
Een gedurfde combinatie, maar daarom bent u hier, niet?!

° Leopold Timber
° Porthal d’Azenha Rosé

—–

Een reis naar de Caraïben…
Mousse van Mojito – Muntsorbet – Gelei van Rum Cola – Gemarineerde ananas – Kokosijs
Als je écht wilt diëten, is daar morgen tijd genoeg voor!

—–

Koffie met versnaperingen (enkel inbegrepen in de all-in versie van het menu!)

°

Dit menu wordt u aangeboden tegen de prijs van 57€ of 72€ all-in met aangepaste
bieren/wijnen, karafwater bij aangepaste dranken, BTW, service en onze glimlach inbegrepen…
Verkorte versie mogelijk (zonder mosselen en Toast Carpaccio) 48€ of 63€

(!!!Wie CASH betaalt, krijgt 2€ korting per menu!!!)

Reserveren is wenselijk

Voor een vlotte bediening, menu voor volledige tafel

Share