Brasserie - Bierrestaurant - Bierherberg
+32 53 680 888

“HERFSTGENEUGTEN” – oktober 2018

Een biertoer door Wallonië
Verkrijgbaar van donderdag  4 oktober tot en met donderdag 1 november 2018
We zijn gesloten op zondag 28/10/18 EN MAANDAG 29/10/18

Kabeljauwbeignets in een korst van ‘Oud Beersel’ met zure room en bieslook
Salade met appel, Brie-kaas en ‘studentenhaver’
Olijvenkonfituur – Tomatengelei – Gedroogde Ui – Hemelse smaken! “Eenvoud” siert…
° Ardenne Saison sauvage (Brasserie Minne)
° Frankrijk, Alsace, Klevener de Heiligenstein, 2010

Een “trompe-l’oeil” van een spiegeleitje…
Espumavan aardappel als eiwit met een vleugje sesamolie – Zalfje van pompoen als dooier
Gebakken wilde Argentijnse scampi
° Potiblonde (Brasserie de Pipaix)  –  Mistinguette van ’t vat (Brasserie St-Hélène)
° Spanje, Rueda, Verdejo, Finca Feroes, 2015

—-

Duo bereiding van Zeeuwse mosselen “om duimen en vingers bij af te likken”
-“Cappuccino” van mosselsoep met ijzerkruidschuim
-Mosselen met cider, witloof en een subtiele blauwe kaastoets, het proeven meer dan waard!
° Abbaye des Rocs blond (Brasserie des Rocs)  – Oster blond (Brasserie Oster)
° Affligem,  Domaine De Kluizen, Vlaamse Landwijn, Cuvée 2013

—-

Het eerste wild bij de Heeren…
Hertenkalf gemarineerd in Rochefort 8° & aromaten
Rode bietjes gemarineerd in rozebottelthee, Kriekbier en rozijntjes in een “valkuiltje” van pastinaakpuree
Kroketje van maïs
°Silly Bourbon Barrel Aged Scotch Ale (Silly) –  Douffe (Authentique Brasserie)
°  Frankrijk, Corbières, Fontareche, Vieilles Vignes Rouge, 2016

—-

Ravioli van foie gras in een soepje met zwarte truffel en koffie-caramel, een megacombinatie!
Mocht u niet van foie grashouden, kunnen wij ook een stukje kaas of een sorbet voorzien!
(Maar dan mist u wel een culinair orgasme!)
° Bush de Nuits (Brouwerij Dubuisson)
° Frankrijk, Viognier, Gassier Gourmand, doux

—-

Huisgemaakte appelcrumble met sorbet van appelbier Lindemans, speculaas-crunch en appelbeignet
Zet je culinaire GPS op actief: Genieten – Proeven – Smaken!

—-

Koffie met laatste versnaperingen (enkel inbegrepen in de all-in versie van het menu!)
Dit menu wordt u aangeboden tegen de prijs van 57€ of 75€ all-in met aangepaste
bieren/wijnen, karafwater bij aangepaste dranken, BTW, service en onze glimlach inbegrepen…
Verkorte versie mogelijk (zonder ‘trompe-l’oeil’ en ravioli van foie gras) à 48€ of 63€

(!!!Wie CASH betaalt, krijgt 2 euro korting per menu!!!)
Reserveren is wenselijk

Share