Brasserie - Bierrestaurant - Bierherberg
+32 53 680 888

WHISKYMENU “ZOMERKRIEBELS” VADERDAG
JUNI 2020

Verkrijgbaar vanaf vrijdagmiddag 19 juni tot en met maandagmiddag 29 juni 2020

Terrine van maatjesharing & boontjes met tomatenvinaigrette
Smorebrod met haring in kerrie & Barbâr – Sorbet van Whisky Sour
Een leuk begin van een “Take Eat Easy” en feestelijk menu!

° Boontjes’  lambiek (Brij. Boon)
° Côte de Gascogne, Château Famaey, Chevalier, 2017
° Ben Nevis, Mc Donald’s, Highland West, 46%

—-

Gebakken hondshaai (zeepaling) met witte en groene asperges – Puree van mosterd en kervelwortel
Een gedurfde combinatie, maar daarom bent u hier… Niet?!

° Saison Voisin van ’t vat (Brass. Des Legendes)  –  Ename Pater van ‘t vat (Brij. Roman)
°
Douro, Portal d’Azenha red, 2011
°
Bunnahabhain Vintage 2011, Islay, 46%

—–

Knolseldersoepje met Engelse Stilton en whisky – Raapjeskubus
Toast met truffelboter en gerookte eendenborst

° Hop Harvest 2017 (Brij. De Ranke)  –  Cuvée des Trolls (Brass. Dubuisson)
°
Rudesheim, Weingut Störzel, Riesling Spätlese trocken, Berg Rottland, 2013
° Benromach 100% Proof, Speyside, 57%

—–

Duo van lam “om duimen, vingers en bord bij af te likken”
-Filet pur van Nieuw-Zeelands lamsvlees met Westmalle dubbel en een kroketje van geitenkaas
-“Irish Stew” met selder, raapjes en Stoutbier – Javanais van aardappel, ham en Westmallekaas
Voor een feestelijk moment… Of zomaar: omdat u graag geniet!

° Smoked Gulden Draak van ’t vat (Brij. Van Steenberge)  –  La Trappe Isisor Limited Edition
°
Penedès, Jané Ventura, Negre Seleccio, Tempranillo/Merlot/Syrah/Cab. Sauv./Sumoll BIO, 2012
° San Graal, Brakel, 63%  –  Tullabardine 500 sherry Finish, Midlands, 46%

—–

 Rozijnentoast met Munster, gember en kaneel – lauw geserveerd
Veni, Vidi… en oordeelde dat het lekker was!

° Farang (Brij. De Oude Maalderij)
° Porto Porthal d’Azenha white
° Tallisker 10y, Skye, 45%

—–

“Tomaat & Basilicum”
Opgevulde tomaat met ‘zoete’ tomatencompote & bosvruchten
Basilicumijs – Gekonfijte sinaas – Orangettes

°Duchesse Cherry van ’t vat (Brij. Verhaeghe) (supplement 3,00€)
° Glenfarclas 15y, Speyside, 46%

Dit menu wordt u aangeboden tegen de prijs van 58€ of 82€ met speciaal geselecteerde whisky’s of 75€ all-in met aangepaste bieren/wijnen, karafwater, BTW, service en onze glimlach inbegrepen…
Verkorte versie mogelijk (zonder de “Cappucino”  en “Croque”) à 49€ of 69€ respectievelijk 65€ all-in.
(!!!Wie CASH betaalt, krijgt 2 euro korting per menu!!!)
Reserveren is wenselijk
Voor een vlotte bediening, menu voor volledige tafel.
Een reservatie is pas geldig na bevestiging via mail of telefoon. Wij zitten immers niet vastgekluisterd aan onze pc maar bevinden ons tussen pot en pan of tussen de klanten.

Share Button