Brasserie - Bierrestaurant - Bierherberg
+32 53 680 888

Degustatiemenu ‘Aprilse grillen’ 2018

Verkrijgbaar vanaf donderdag 19 april tot en met maandag 30 april 2018

Asperges met een ‘tartaar’ van kreeft, wilde scampi, karnemelk en ambachtelijke Geuze
Dit zou ik iedere dag kunnen eten! Smakelijk J

° Brouwerij Het IJ, IJ-wit
°
Coteaux de Torgny, Le Poirier du Loup, Pinot Blanc, 2014

—–

Homemade kroketjes van steenbolk met kappertjessaus, ansjovis en Sodalitas
Voor kritische foodies evengoed als voor sympathieke lekkerbekken!

° Geuze Mort Subite 2014 – FantomeBrise Bonbons
°
Italië, Piemonte, Bodegas Langa, Chardonnay, 2015

—–

Gevulde wijtingfilet met aardappelschubben en venkel
Paddestoelenpuree – Pernod & Pater Lieven – Gandaham
Gulzig zijn met stijl!

° Saisonnière van ’t vat – Boskeun
°
Zuid-Afrika, Rijk’s, Touch of Oak, Chenin Blanc 2015

—–

‘Onglet’, kraaibiefstuk of het stukje dat de beenhouwer graag voor zichzelf houdt omwille van de smaak…
Ajuinsausje ‘12uur gekonfijt’ met Heerenbier en thym
Knolselderpuree en gebakken appeltjes – Groene groentjes

° Heerenbier – Lefort tripel
°
Serre Romani, Rouge, Grenache noir, 2015

—–

Een Barcelonees experimentje voor de culinaire waaghalzen onder ons “you love it or you hate it”
Olijf en chocolade in duo (groene olijf & fondantchocolade – zwarte olijf & witte chocolade)
Sorbet van basilicum, Vodka en witbier

° Sint-Amatus
° Nieuwpoort, branco 10y

—–

Ananas gemarineerd in ananasbier en Cuarenta y Tres
Mousse van kokosbier – Gelei van Rum – Amaretto-ijs – Honingfilo
Nostalgie naar Chalkidiki waar de beste Griekse chef werkt…

Koffie met laatste versnaperingen (enkel inbegrepen in de all-in versie van het menu!)

Dit menu wordt u aangeboden tegen de prijs van 57€ of 75€ all-in met aangepaste bieren/wijnen, karafwater, BTW, service en onze glimlach inbegrepen…
Verkorte versie mogelijk (zonder homemade kroketjes  en olijf/chocolade gerecht) à 48€ of 63€

..:: Wie CASH betaalt, krijgt 2 euro korting per menu ::..

Reserveren is wenselijk

Voor een vlotte bediening, menu voor volledige tafel.

Een reservatie is pas geldig na bevestiging via mail of telefoon. Wij zitten immers niet vastgekluisterd aan onze pc maar bevinden ons tussen pot en pan of tussen de klanten…

Share

Reservation information

*
*
*

Personal information

*
*
*


* Required fields