Brasserie - Bierrestaurant - Bierherberg
+32 53 680 888

Oudejaarsavondmenu 2017-2018

31 december 2017 om 19.00u stipt!!!
TOPPERS VAN HET AFGELOPEN JAAR en een paar nieuwigheden…

HAPJES “anno 2018” om in feeststemming ten komen – Meesterlijke APERONOMIE…
-Cracker met geitenkaas en een merengue van oude Geuze – crème van kruidenkaas
-“Liquid Salad” – sla & tomaat om te lepelen… Topansjovis uit Asturias
-“Suikerspin” van ganzenlever, Ename dubbel, zoete ajuin & sesamzaadjes

° Biogeuze Cantillon
° Belgische Bubbels, Schorpion

–2018—

“Snoepjes van de zee” – Een tapasbordje vol zeedelicatessen en lekkernijen…
Oester natuur – Grijze garnaaltjes om te pellen – Wilde scampi uit Argentinië met pastinaak – Vissoepje
Schotse zalm & wasabi – Coquille, winterprei & Duvel
Het visplezier kan niet op!

° Oster blond – Hommelbier Fresh Harvest
°
Aldeneik-Maaseik, Aldeneyk Pinot Blanc, 2014

–2018—

Pompoensoep & roompje van mierikswortel & Sodalitas
Gebakken mooie meid
Aroma’s van Baskisch rund… Hmmm – Heerlijk!

° Hoppy Imperial
°
Languedoc, Limoux, Château de Gaure – Oppidum, BIODY, 2013

–2018–

Scholfilet met een ‘crumble’ van homemade biermosterd op basis van Westmalle tripel
Spruitjesstoemp met Breydelspek – “Beurre blanc” met ambachtelijke geuze

° Kwibus tripel – Leopold timbre
°
Frankrijk, Saint-Amour, Domaine Champ Violette, 2011

–2018—

“Onglet” van Belgisch rund met gekonfijte rode ajuin en een beetje look, dé smaakgever!
Groentenknikkers van wortel, courgette en knolselder gegaard in Kwaremont
“Papillotte” van kleurige wortels met thym, olijfolie en grof zout

° l’Hiveresse – Saint-Feuillien bruin
°
Valencia, Bodega de Moya, Justina, 78% Bobal/Syrah/Cab.Sau. 2012

–2018-

Een mini-stukje uit onze huisgemaakte Tarte au sucre met Rochefort 10°
Stilton op kamertemperatuur geaffineerd met onze homemade Notenwijn – Een hemels genot!
We vergeven u de zonde van gulzigheid!

° Chimay blauw Grande Réserve 2010
° Een glaasje huisgemaakte notenwijn

–2018–

“Moelleux au chocolat”, de klassieker die steeds smaakt!
Amandel-kokosijs
“Tullamore-whiskytruffel” net een beetje anders dan u gewoon bent

° Chocolate in a bottle

–2018–

Koffie met laatste versnaperingen

–2017–

2017 smakjes, knuffels en bezekes vergezeld van een middernachttoast

° Champagne Trentenaire – sabrage om middernacht

99 euro all-in (menu met aperitief, aangepaste dranken, karafwater, koffie, sabrage en onze glimlach)


De Heeren van Liedekercke, Kasteelstraat 33, 9470 Denderleeuw, Tel en fax : 053/68.08.88
e-mail : info@heerenvanliedekercke.be – website : www.heerenvanliedekercke.be

Share