Brasserie - Bierrestaurant - Bierherberg
+32 53 680 888

Te verkrijgen vanaf vrijdag 6 augustus tot en met maandag 30 augustus 2021

In (Heeren)Gin Tonic gemarineerde zalm
Zure room met huisgemaakte cider – Radijsplakjes – Granaatappel – Groene & zwarte olijfjes
“Espuma” van witte Martini – Gelei van rode Martini
Een fris en feestelijk begin van een feestelijk menu in een feestelijke vakantiemaand!
° Coctail op basis van onze huisgin en huisbier, hm…
° België, d’Hellekapelle, Pinot Auxerois, 2020

—–

Carpaccio van watermeloen en munt afgewisseld met een carpaccio van tonijn
Naar een idee van A Fuego Negro, beste pintxos/tapasbar in San Sebastian (Baskenland, Spanje)
Stipjes balsamicostroop – Vinaigrette met pesto en Sodalitas
Eatertainment 😊
° Westmalle Extra  (Abdij van Westmalle) –  Kapeleon blond (De Hopperd)
° Frankrijk, Corbière, Domaine de Fondrèche, Cuvée Tradition, Rosé, 2016

—–

Gebakken Ombervis (Corvina, een ‘zeebaars’ uit de Middellandse Zee)
 Krulandijvie met vinaigrette van “Hop Harvest”
Open ‘panini’ met kruidenkaas, Italiaanse salami, tomaat en burrata (mozzarella)
Een gerecht met een hoge smulfactor!
° Hop Harvest van ’t vat (De Ranke)    Licanther Hop (Brasserie Schockmel)
° Italie, Terra Siciliana, Sciaredient Insolia, 2017

—–

Kalfslende met een mosterdsausje op basis van Orval, Tierenteyn en dragon
Gebakken polenta met ricotta en erwtjes
Homemade mini-hamburgertjes van kalfsvlees, Breydelspek en Orvalkaas
Voor een feestelijk moment… Of zomaar omdat u graag geniet! 
°  Leopold van ’t vat (Brasserie de Marsinnes)    Westmalle dubbel ‘vintage 2019 (abdij van Westmalle)
°  Frankrijk, Pays d’Oc, Virginie La Grange, Pinot Noir, 2013

—–

“Tomaat & Basilicum”
Gemarineerd trostomaatje opgevuld met een tomatencompote & bosvruchten met gember
Gekonfijte sinaas – Basilicumijs – Rozijntjes ‘dronken’ gemaakt in Rochefort 10°
° Legends Harmony (Brasserie des Géants)
° België, Dom. Dappersveld, Fragalino di Giorgio, 2018

—–

Sorbet van appel  en tuinkers – Mousse van yoghurt en witte chocolade – Crumble van yoghurt
Gemarineerde aardbeien in Oud Bruin en Pastis
Hier mag je “gezondigen”
° Sint-Bernardus Sour Ale van ’t vat (Brij. Sint-Bernardus) (supplement 4,00€)

 

Dit menu wordt u aangeboden tegen de prijs van 58€ of 78€ all-in met aangepaste
bieren/wijnen, karafwater bij aangepaste dranken, BTW, service en onze glimlach inbegrepen… 
Verkorte versie mogelijk (zonder de carpaccio en “Tomaat-Basilicum”) 50€ of 65€
(!!!Wie CASH betaalt, krijgt 2 euro korting per menu!!!)

Voor een vlotte bediening, menu voor volledige tafel
Reserveren is wenselijk

Kasteelstraat 33, Denderleeuw –  053/68.08.88 – info@heerenvanliedekercke.be – www.heerenvanliedekercke.be