Brasserie - Bierrestaurant - Bierherberg
+32 53 680 888

(Wijzigingen zijn mogelijk volgens beschikbaarheid en leveringen van onze leveranciers!)

DAGSCHOTEL  OP = OP! Snel bestellen is de boodschap!)/u> : 12.00€
Met halve liter soep : 15.00€

Vrijdag 06/11
Vispureetje met zalm, tuinkruiden en hoeve-eitjes gegratineerd in de oven – Eerbetoon aan grootmoeder!
Aangepast bier à 2,50€ : De Graal blond

Vrijdag 13/11
Gebakken forel met een fris slaatje, tartaarsaus, aardappel met peterselie en bruine boter
Aangepast bier à 2,50€ : Goliath blond

VERSE SOEP VAN DE WEEK  op basis van VERSE groenten! 3.50€ per ½ liter – 7.00€ per liter

HAPJE
“Gegratineerd witloof” in de oven op onze manier… : 6.00€
Witloof – Gerookte zalm – Witte saus op basis van Chimay tripel – Gegratineerd met Chimaykaas
Een culinair genot voor toffe levensgenieters alsook voor veeleisende foodies! 😊
Aangepast bier à 2,50€ : Chimay tripel

VOORGERECHTEN 
Huisgemaakte wildpaté van everzwijn, haas en hert bereid met Heerenbier en speculaaskruiden : 12.00€
Witloofsalade & Jonagoldappel met een vinaigrette van Duvel Tripel Hop
Aangepast bier à 2,50€ : L’embuscade, een creatie van Saint-Feuillien
“Gegratineerd witloof” in de oven op onze manier… : 13.00€
Witloof – Gerookte zalm – Witte saus op basis van Chimay tripel – Gegratineerd met Chimaykaas
Een culinair genot voor toffe levensgenieters alsook voor veeleisende foodies! 😊
Aangepast bier à 2,50€ : Chimay tripel
Zalfje van pompoen en honingbier met gebakken goudbrasem, een lekker visje zonder graten… : 14.00€
Homemade kroketjes van “rode kool met pens”
Aangepast bier à 2,50€ : Fidele

VLAAMSE KEUKEN/ONZE KLASSIEKERS
Stoofvlees “12 uur gesudderd” in Heerenbier met pijpajuintjes en raapjes – Rozemarijnaardappelen : 14.00€
Aangepast bier à 2,50€ : Heerenbier
Onze befaamde “lasagne bolognaise” met spinazie, hesp en tomaat gegratineerd : 13.00€
Misschien bestaat er lekkerdere, maar je gaat ver moeten zoeken! 😉
Aangepast bier à 2,50€ Tripel Klok
Orvaliflette, onze wereldvermaarde ovenschotel met gehakt, aardappelgratin, spekjes en… (geheimpjes) : 13,00€
Orvalkaas en Orvalbier – Het proeven meer dan waard! Serveer met een fris slaatje
Aangepast bier à 2,75€ Orval

SUGGESTIE VAN DE WEEK VIS
Pladijs – ‘Vis van het Jaar 2020’ – op een broccolistoemp en kleine garnaalkroketjes : 22.00€
Om duimen en vingers bij af te likken!
Aanbevolen bier à 2,75 : Patience

SUGGESTIE VAN DE WEEK VLEES
Hazenbout in donker trappistenbier met pruimen, peperkoek en chocolade : (1 of 2 stuks) 20.00€ / 28.00
Wortelgratin en gestoofd witloof! Een winterse stoofpot die zijn gelijke niet kent!
Huisgemaakt kroketje van haas met pruimen
Aangepast bier à 2,75 : Bink bruin

VEGETARISCHE SUGGESTIE
Vegetarische Lasagne met spinazie, ajuin, tomaat, courgette en paprika gegratineerd : 14.00€
Zo lekker dat zelfs niet-vegetariërs hem lekker vinden! 😊
Aangepast bier à 2,75 : Verpleegster

KAAS
Onze huiskaas geaffineerd in Heerenbier en Sodalitas, belegen versie : 10€/kaas
Cambozola – Aalsterse Vlaai huisgemaakt door onze Daan – Perencompote – Genieten in ’t kwadraat!  8.00€

NAGERECHTEN
-Huisgemaakte Tiramisu met speculaas en Advokaat… Je eet hem nergens zo lekker! 5€/portie
-Duo van chocomousse : fondant bereid met Westmalle dubbel en witte chocolademousse 5€/portie

ALLE (HOOFD)GERECHTEN KUNNEN OOK IN KINDERPORTIE BESTELD WORDEN!!!
INDIEN MOGELIJK, BIJ GELEGENHEID
GRAAG DE LEGE FLESJES VAN HET BIER TERUGBRENGEN

De Heeren van Liedekercke
www.heerenvanliedekercke.be  –  info@heerenvanliedekercke.be
053/ 68 08 88