(Wijzigingen zijn mogelijk volgens beschikbaarheid en leveringen van onze leveranciers!)
DAGSCHOTEL OP = OP! Snel bestellen is de boodschap!) : 12.00€
Met halve liter soep : 15.00€
Vrijdag 23 /10
Rode poon met zuiderse couscous (courgette – tomaat – aubergine – olijfjes – look – kruiden)
Aangepast bier à 2,50€ : Super Noah
Vrijdag 30/10
Pasta ‘1001 aromaten’ met Noordzeevis, Zeeuwse mosselen en scampi
Tomatensausje met bier en dragon – “Parmezaan” van onze huiskaas Sodalitas
Aangepast bier à 2,50€ : Sodalitas
VERSE SOEP VAN DE WEEK op basis van VERSE groenten! 3.50€ per ½ liter – 7.00€ per liter
HAPJE
“Rollade” van everzwijnham opgevuld met ruccola en notenolie – “Lolly” van foie gras en vijg : 6.00€
Tartaar van kalfsfilet op smaak gebracht met oude Geuze en kappertjes
Een culinair genot voor toffe levensgenieters alsook voor veeleisende foodies! 😊
Aangepast bier à 2,75€ : La Cambree
VOORGERECHTEN
Pompoensoepje met reepjes wilde eend, gehaktballetjes met chorizo en broodcroûtons : 8.00€
Niet alleen seizoensgebonden lekker maar ook letterlijk & figuurlijk hartverwarmend in deze ‘kille’ periode
Aangepast bier à 2,50€ : Kompel
Huisgemaakte wildpaté van everzwijn, haas en hert bereid met Heerenbier en speculaaskruiden : 12.00€
Witloofsalade & Jonagoldappel met een vinaigrette van Duvel Tripel Hop
Aangepast bier à 2,50€ : L’embuscade, een creatie van Saint-Feuillien
“Rollade” van everzwijnham opgevuld met ruccola en notenolie – “Lolly” van foie gras en vijg : 13.00€
Tartaar van kalfsfilet op smaak gebracht met oude Geuze en kappertjes
Een culinair genot voor toffe levensgenieters alsook voor veeleisende foodies! 😊
Aangepast bier à 2,75€ : La Cambree
VLAAMSE KEUKEN/ONZE KLASSIEKERS
Stoofvlees “12 uur gesudderd” in Heerenbier met pijpajuintjes en raapjes – Rozemarijnaardappelen : 14.00€
Aangepast bier à 2,50€ : Heerenbier
Onze befaamde “lasagne bolognaise” met spinazie, hesp en tomaat gegratineerd : 13.00€
Misschien bestaat er lekkerdere, maar je gaat ver moeten zoeken! 😉
Aangepast bier à 2,50€ Tripel Klok
Orvaliflette, onze wereldvermaarde ovenschotel met gehakt, aardappelgratin, spekjes en… (geheimpjes) : 13,00€
Orvalkaas en Orvalbier – Het proeven meer dan waard! Serveer met een fris slaatje
Aangepast bier à 2,75€ Orval
SUGGESTIE VAN DE WEEK VIS
Gebakken zeebaars en reuze-gamba met een groentenlasagne & mozzarella ‘1001 smaken’ : 22.00€
Tuinkruidensausje met tripelbier… Een gerechtje om duimen en vingers bij af te likken!
Aanbevolen bier à 2,75 : Vicaris tripel
——————————————————
NAAR AANLEIDING VAN DE FEESTDAG OP 1 NOVEMBER VOORZIEN WE “PAELLA Royale”
AF TE HALEN OP 30 OF 31 OKTOBER
“Paella Royale” van gevogelte, Noordzeevis, gamba, mosselen, schaal- en schelpdieren : 24.00€
BESTEL TIJDIG want we weten dat dit een succesgerechtje is! 😉
Aanbevolen bier à 2,75 : Fourchette
——————————————————
SUGGESTIE VAN DE WEEK VLEES
“Vol-au-vent” van fazant, parelhoen en bio-kip met Geuze en Parijse champignons : 23.00€
Een klassieker in de wildperiode…
Mogelijks eet je hem elders nog beter, maar hier smaakt hij toch ook al overheerlijk!
Aangepast bier à 2,75 : Victorius
VEGETARISCHE SUGGESTIE
Vegetarische Lasagne met spinazie, ajuin, tomaat, courgette en paprika gegratineerd : 14.00€
Zo lekker dat zelfs niet-vegetariërs hem lekker vinden! 😊
Aangepast bier à 2,75€ : Verpleegster
KAAS
Onze huiskaas geaffineerd in Heerenbier en Sodalitas, belegen versie : 10€/kaas
NAGERECHTEN
-Huisgemaakte Tiramisu met speculaas en Advokaat… Je eet hem nergens zo lekker! 5€/portie
“Macaron” van speculaas – Hmm…
-“Croque Monsieur” van banaan en choco met een bolletje vanille-ijs – Verrassend lekker! 6€/portie
ALLE (HOOFD)GERECHTEN KUNNEN OOK IN KINDERPORTIE BESTELD WORDEN!!!
INDIEN MOGELIJK, BIJ GELEGENHEID
GRAAG DE LEGE FLESJES VAN HET BIER TERUGBRENGEN
De Heeren van Liedekercke
www.heerenvanliedekercke.be – info@heerenvanliedekercke.be
053/ 68 08 88