Brasserie - Bierrestaurant - Bierherberg
+32 53 680 888

Beste Bierrestaurant ter wereld

DHL_tonneau

brengt u

  • Eerlijke en heerlijke gerechten waarin de smaak en de versheid van de producten primeren;
  • Originele biergerechten met het aroma en de fijnheid dat alleen bier verschaft;
  • Een uitstekende dagschotel ’s middags aan democratische prijs;
  • Dagverse producten “à la carte” of een creatief maandelijks wisselend gastronomisch menu : pittig, uitdagend, vernieuwend….
  • Op maandag een verrassingsmenu;
  • Vegetarische gerechten;
  • Kindvriendelijke gerechten;
  • Verrassende kaasbereidingen;
  • Meer dan 400 Belgische bieren met een vakkundige beschrijving (geur, kleur, smaak);
  • Thema-avonden rond bier, brouwerijbezoeken;
  • Een uitgelezen wijnkaart, een mooi assortiment porto, sherry, calvados en vooral whisky
  • Genieten van dit alles in een authentiek interieur
  • Prachtig tuinterras met aandacht voor de kinderen
  • Jaarlijks groots bierfestival eerste weekend september

pompe_joost Joost De Four

  • Bierfanaat en drankenspecialist
  • Lid van talloze Belgische en Europese bierverenigingen: Zythos, Pint, Opa, Bles, Brussels museum van de geuze, Hop, EBCU, …
  • Aangesloten bij tal van federaties : Horeca Vlaanderen, Cafe Revue,
  • Penningmeester van Horal, de Hoge Raad voor ambachtelijk Lambiekbieren.
  • Promotor en stuwende kracht van een vaste bier- en degustatiecommissie
  • Post-universitair attest van sensoriële eigenschappen van het bier (R.U.G.)
  •  Specialist in
    – ambachtelijke lambiekbieren
    – bieren van artisanale huisbrouwerijen
    – vintage bieren
  • Finalist “Ondernemer van het jaar” 2002
  • Orvalambassadeur sinds 2002
  • Eerste Vlaamse “Magna Cum Laude” in 2005
  • Eerste “Gouden Lambiekstoemper” in 2010
  • Ontwikkelde een hele reeks eigen produkten :
    – 1993 Heerenbier
    – 2003 Cuvée Joost en Jessie
    – 2006 Sodalitas
    – 2008 Crianza Helena
    – 2012 Anniversary Blend
    – 2013 Heerengeuze
    – 2005 Assortiment bierpralines
    – 2006 Hopjenever
    – 2010 Bierkaas
    – 2015 Goedel’s Bloesem

tomTom De Four

  •  Afgestudeerd te Koksijde (promo 1994)
  • Hotelschool “Ter Duinen” HK
  •  Stages in België, Frankrijk en Spanje
  •  Beste Wildkok van België 1998 & 3e in 2008
  •  Finalist Juniorkok der Belgische Hotelscholen 1997,1998,1999.
  •  Maitre – fromager
  •  Maiatre-sommelier des Vins et Spiritueux de France
  •  Sommelier wereldwijnen
  •  Attest « Curso do Vinho do Porto » (ICEP –Portugal)
  •  Finalist Prospère Montagné 1999, 2000, 2001
  •  Finalist Beste Viskok VLAM 2008
  •  Beste Broodje van België 2008
  • Michelingids 2013 : BIB GOURMAND

tom_joost_helenaSAMEN

  • Beste Bierrestaurant van Europa sinds 2009, Beste bierrestaurant van de wereld sinds 2013
  • Talrijke artikels : Libelle, Uit Magazine, De standaard, Het Laatste Nieuws,Het Nieuwsblad,Culinair Ambiance, …
  •  TV optreden : Eén, VTM, AVS, RingTV, TV Likert, …
Share