Brasserie - Bierrestaurant - Bierherberg
+32 53 680 888

Kaas

Kaasnagerechten

10,00 € Toastjes van rozijnenbrood met gesmolten Camembert en gecarameliseerde peer

Siroopje van Ename dubbel en kandijsuiker – Slaatje op smaak gebracht met balsamico di Modena. Aanbevolen bier: La Botteresse Ambree


10,00 € In de oven gegratineerd geitenkaasje met spek, honing en Jonagold – Smullen maar

Aanbevolen bier: Bon Secours blond


11,00 € Een Europees kaasbordje met studentenhaver en notenbrood – “Als God in Frankrijk!”

Aanbevolen bier: Ideaal met een trappistenbier – vraag gerust onze raad!


14,00 € Stilton ! Het ultieme genot!! Laat u verleiden…

Gecarameliseerde walnoten en Sint-Bernardus Abt of Niepoort Porto LBV 2003. Aanbevolen bier: Sint-Bernardus abt of Niepoort Porto LBV 2003 - In de prijs inbegrepen!



Kaas en Bier

Om u helemaal in vervoering te brengen, hebben wij een paar top-combinaties uitgezocht waarbij kaas en bier een perfect huwelijk vormen. Alsof ze voor elkaar gemaakt zijn! Proef, oordeel zelf en laat gerust uw mening aan ons weten, maar van deze kaas & bier FOODMATCH zijn wij (vrij) zeker!! ☺. In deze prijs zit een stukje kaas, het bijhorende bier en lekker brood inbegrepen…


9,50 € Een duo van Chimay Doré : kaas en bier


9,50 € Munster en Tripel Karmeliet: Gewoon waanzinnig lekker! I-D-E-A-A-L!!


9,50 € Epoisses en Oude Geuze van 3 Fonteinen: Verrassende harmonie! Echt geslaagd!


9,50 € Bleu d’Auvergne en Gouden Carolus Classic: Bestaat de hemel dan toch?


9,50 € Oude Vlaskaas met Sint-Bernardus Prior 8°

Een vondst!! “zoute” kaas en “ziltig bier”…


18,00 € Chariot de fromages

Met een Trappist of abdijbier naar keuze (met uitzondering van Westvleteren). Een wandeling doorheen ons kaasparadijs! Geserveerd met brood, seizoensfruit en overheerlijke gecarameliseerde walnoten!!



KAZEN VOOR DEZE MAAND

ORVAL uit de Gaume, uniek voor z’n bier, uniek voor z’n kaas!


Belgische BRIE


MUNSTER uit de Elzas, voor wie houdt van pittige kaas!


EPOISSES de Bourgogne, de lievelingskaas geweest van Napoleon. Geaffineerd met ‘marc’


BLEU D’AUVERGNE, een ongekookte en ongeperste blauwschimmelkaas met natuurlijke korst


OUDE VLASKAAS: Nederland bevestigt z’n faam als kaasland met deze heerlijke kaas


MANCHEGO gemaakt van schapenmelk uit de streek van La Mancha


GORGONZOLA, een romige blauwe kaas gemaakt van volle koemelk uit de provincie Milan