Brasserie - Bierrestaurant - Bierherberg
+32 53 680 888

Degustatiemenu ‘Aprilse grillen’ 2017

Verkrijgbaar vanaf donderdag 20 april tot en met maandag 1 mei 2017

WIJ ZIJN MET JAARLIJKS VERLOF VAN 3 TOT 19 APRIL 2017

Tartaar van Schotse zalm, Oude Geuze, mierikswortel, bieslook en rammenas “Speciality of the House”
“Gazpacho” van asperges uit Keerbergen

° Horal Megablend, aftellen naar de Toer de geuze…
° Frankrijk,
Côte de Gascogne, Château Famaey, Chardonnay, 2014

—–

Prei Parmentier met “Paasmimosa” en grijze Noordzeegarnaal
Sausje met Witbier en Noilly Prat (vermouth)
Dit zou ik iedere dag kunnen eten! J

° Ichtegems Grand Cru van ’t vat – Carolus witbier
°
België, Aldeneik-Maaseik, Aldeneyk Pinot Blanc, 2014

—–

Wilde Scampi uit Argentinië met crème van erwtjes en Vedettbier
Emulsie van thym en Serranoham
Gulzig zijn met stijl!

° Benno – GreenKiller
°
Zuid-Afrika, Swartland, Badenhorst Family, Chenin BIO, 2011

—–

Gevogelte in citroengras gemarineerd met citroenbier De Troch
“Sushirolletjes” van seizoensgroenten – Knapperige sojascheuten
Genieten van wereldse smaken!

° Augustijn Grand Cru van ’t vat – Black White
°
Portugal, Douro, Cassa, 2012

—–

SAY CHEESE…
Wentelteefjes van rozijnenbrood met geitenkaas en lavendelhoning

° Rodenbach Alexander van ‘t vat
° Duitsland,
Rudesheim, Weingut Störzel, Riesling Mild, In the Summertime, 2014

—–

Bloemkool – Kokos – Witte chocolade – Sauce Anglaise
Een ideetje opgedaan in Parijs bij een beloftevolle sterrenchef David Toutain
Proef en oordeel zelf! Ik ben overtuigd!!

Koffie met laatste versnaperingen (enkel inbegrepen in de all-in versie van het menu!)

Dit menu wordt u aangeboden tegen de prijs van 57€ of 75€ all-in met aangepaste bieren/wijnen, karafwater, BTW, service en onze glimlach inbegrepen…
Verkorte versie mogelijk (zonder bisquesoep en kaasnagerecht) à 48€ of 62€

..:: Wie CASH betaalt, krijgt 2 euro korting per menu ::..

Reserveren is wenselijk

Voor een vlotte bediening, menu voor volledige tafel.

Een reservatie is pas geldig na bevestiging via mail of telefoon. Wij zitten immers niet vastgekluisterd aan onze pc maar bevinden ons tussen pot en pan of tussen de klanten…

Share

Reservation information

*
*
*

Personal information

*
*
*


* Required fields