Verkrijgbaar vanaf donderdagmiddag 11 juni tot en met maandagmiddag 15 juni 2020
Hollandse Maatjes op een bedje van rode bietjes gegaard in Oud Bruin – Gelei van whisky
° Artisanale Pils 13
° Côte de Gascogne, Château Famaey, Chevalier, 2017
—
Royale vislasagne (huisgemaakt) met allemaal lekkers uit onze Noordzee…
Tomatensaus met Bieken en dragon – Onze huiskaas (Sodalitas) gegratineerd
° Chouffe Weizen van ’t vat – Saison Voisin van ‘t vat
° Douro, Portal d’Azenha branco, 2015
—
*Knolseldersoepje met Engelse Stilton en whisky – Raapjeskubus
Toast met truffelboter en gerookte eendenborst
° Hop Harvest 2017 (Brij. De Ranke) – Cuvée des Trolls (Brass. Dubuisson)
° Italië, Langhe, Albino Rocca Da Berthu, Chardonnay, 2017
—
Duo van varkenshaasje en speenvarken “Cross & Blackwell” met gebakken bloemkool
Puree van stoofvlees en Westmalle dubbel – Kroketje van ‘ballekes in tomatensaus’ met Orval
° Heerenbier – La Trappe dubbel Limited Edition
° Frankrijk, Pays d’Oc, Virginie La Grange, Pinot Noir, 2013
—
*Rozijnentoast met Munster, gember en kaneel – lauw geserveerd
Veni, Vidi… en oordeelde dat het lekker was!
° Farang (Brij. De Oude Maalderij)
—
Moelleux-au-chocolat met een bolletje vanille-ijs
Het beste nagerecht ooit uitgevonden?! 😊
° Chimay blauw Vintage (supplement 4.00€)
Dit menu wordt u aangeboden tegen de prijs van 58€ of 82€ met speciaal geselecteerde whisky’s of 77€ all-in met aangepaste bieren/wijnen, karafwater, BTW, service en onze glimlach inbegrepen…
Verkorte versie mogelijk (zonder knolseldersoep en de Munsterkaas) à 49€ of 69€ respectievelijk 65€ all-in
(!!!Wie CASH betaalt, krijgt 2 euro korting per menu!!!)
Reserveren is wenselijk
De Heeren van Liedekercke
Kasteelstraat 33, 9470 Denderleeuw, Tel en fax : 053/68.08.88
e-mail : info@heerenvanliedekercke.be – website : www.heerenvanliedekercke.be
Voor een vlotte bediening, menu voor volledige tafel