Brasserie - Bierrestaurant - Bierherberg
+32 53 680 888

Samen met

DE HEEREN VAN LIEDEKERCKE

op

NOCTURNE-BEZOEK

bij

BROUWERIJ HET ANKER

op

MAANDAG 25 NOVEMBER

De rijke biergeschiedenis van Brouwerij Het Anker gaat terug tot 1471 wanneer de Mechelse begijnen Karel de Stoute verwelkomen met een glas bier … In 1872 koopt Louis Van Breedam de begijnhofbrouwerij en bouwt één van de eerste moderne brouwerijen met een stoomketel. De brouwerij kent een geleidelijke groei en is vaak vernieuwend, maar heeft het in de jaren 80 en 90 bijzonder moeilijk. Tot Charles Leclef (vijfde generatie) aan het roer komt en de brouwerij nieuw leven inblaast. Hij is de man van vele initiatieven : modernisering van de brouwerij, creatie van nieuwe produkten, opening van hotel Carolus en een jaar later de brasserie. Eind dit jaar mogen we ook zijn eerste whisky verwachten… hmm, we zijn benieuwd. Ondanks al deze vernieuwingen straalt de brouwerij authenticiteit uit.

Bij ‘Het Anker’ brouwt men voor ieders mondje, het gamma varieert in alle geuren, kleuren, smaken en alcoholvolumes : er is niet alleen de reeks Gouden Carolus (classic, tripel, hopsignoor, ambrio, Easter en Cuvée van de Keizer) maar ook een pils, Boscoulis, Maneblusser, Lucifer en een Herfstbok. Werk aan de winkel dus om ze allen te proeven !

Brengt u graag samen met ons een bezoekje ?

Schrijf je dan nu in voor het nocturnebezoek.

DE BUS VERTREKT STIPT OM 18.15u !

Na het brouwerijbezoek brengen we nog een bezoekje aan een gezellig cafeetje in de buurt waarna we huiswaarts keren om rond 23.45u terug in Liedekerke te zijn.

Voor 25,00 € bent u erbij : bezoek aan de brouwerij, degustaties, busvervoer en 1 consumptie in het cafeetje inbegrepen.

Inschrijven is gewenst. Wij hopen dat u erbij bent om er samen een leuke avond van te maken. Tot dan.

Groetjes,

Joost en Jessie,
Tom en Els