Verkrijgbaar vanaf vrijdagmiddag 7 november tot en met donderdagavond 4 december 2025
We zijn gesloten op zondag 02/11/25 EN MAANDAG 03/11/25
Paté van fazant & pistachenoten
Coleslaw met blauwe bessen en fruitbier – Vijgenchutney & Oud Bruin
‘Focaccia’ met zwarte pens, kastanje en appeltjes
De perfecte foodpairing!
° Ichtegems Grand Cru van ’t vat (Brij. Strubbe)
° Portugal, Miguels, Porto rosé
—
Velouté van butternutpompoen & kerrie met chorizostaafjes
Mini-spiesje van wilde eend, bruine champignon en druiven gemarineerd in Kriekbierazijn
Om duimen en vingers bij af te likken…
° Belgoo Bouké (Brij. Belgoo) – Belge (Brass. Binchoise)
° Frankrijk, Bordeau, Ch. Pérayne, Cabernet Franc rosé, 2022
—
Homemade wildburger van hert met Belgische Brie en “ketchup” van veenbessen & winterbier
Mini-broodje van rode biet – “Mayonaise” van spruitjes en peterseliewortel
Zalig lekker! Hier mag je “ge-zondigen”…
° Achel Galant van ’t vat (Brij. De Achelse Kluis) – L’Hiveresse (Brass. De la Lesse)
° Douro, Portal d’Azenha, Vinho regional Terras da Beira, Tinto, 2017
—-
Everzwijn gemarineerd in trappistenbier, kruidnagel en laurier
Guiness-puree met bospaddenstoelen en snijbonen
Witloofgratin met aardappel, spekjes en tijm
Een heerlijkheid in deze zalige wildperiode – Een gerecht dat erg gewild zal zwijn!
° La Trappe 3 Rules van ’t vat (Brij. Koningshoeven) – Pater Lieven Christmas van ’t vat (Brij. Vandenbossche)
° Frankrijk, Côtes du Roussillon, Domaine Réty L’Insolente, 2015
—
Truffelkaas
(Je gaat het stukje sowieso te klein vinden… want hemels lekker! )
Slaatje op smaak gebracht met oude balsamico, Duchesse de Bourgogne en Doyenné-peer
° Chimay 175 van ’t vat (Brass. Abbaye de Scourmont)
° België, Dranouter, Klein Rijselhoek, Sauvigon Gris 2022
—
Huisgemaakte Chocoladetaart met sausje van Chocotoff en ‘crumble’ van chocolate cookies
Meer heb je niet nodig om gelukzalig van tafel te gaan…
° Petrus Nitro Chocolate 2020 (supplement 4€)
Dit menu wordt u aangeboden tegen de prijs van 69€ of 95€ all-in met aangepaste
bieren/wijnen, karafwater bij aangepaste dranken, BTW, service en onze glimlach inbegrepen…
Verkorte versie mogelijk (zonder velouté van pompoen en truffelkaasje) à 56€ of 75€
(!!!Wie CASH betaalt, krijgt 3 euro korting per menu!!!)
RESERVEREN IS WENSELIJK
De Heeren van Liedekercke
Kasteelstraat 33, 9470 Denderleeuw, Tel en fax : 053/68.08.88
e-mail : info@heerenvanliedekercke.be – website : www.heerenvanliedekercke.be
Voor een vlotte bediening, menu voor volledige tafel