Brasserie - Bierrestaurant - Bierherberg
+32 53 680 888

PAASMENU – LENTEMENU Maart 2016

Verkrijgbaar vanaf donderdagavond 24 maart tot en met Paasmaandag 28 maart 2016

WIJ ZIJN GESLOTEN VAN DINSDAG 29 Maart TOT EN MET WOENSDAG 13 APRIL 

“Vitello Tonnato” op onze eigenzinnige manier…
Carpaccio van kalf gerookt met oregano
Ijsgekoeld sausje van ansjovis en Geuze – Tonijn & wasabi – Onze huiskaas als Parmezaan

° ‘Half en Half’ Girardin
° Portugal, Douro, Portal d’Azenha, rosé

—–

Asperges – Breydelspek – Mousselinesausje van erwtjes en Chouffe Houblon
Misschien bestaan er lekkerdere gerechten maar dit smaakt toch ook al hoor!

° Zundert – Smisje blond
° Affligem, De Kluizen, Cuvée 2013

—–

Zacht gegaarde doradefilet met gepofte trostomaatjes en thym
Taglioni met (venkel) en fetakaas
“Béarnaise” met basilicum en Sodalitas

° Quintine blond van ‘t vat – Sodalitas van ‘t vat
° Frankrijk, Domaine Lafage, ‘Côte Est’, 2011

—–

Kalkoenrollade opgevuld met Gandaham en kruidenkaas
Zalfje van pastinaak – Courgette & venkel – Saus met ahornsiroop en Heerenbier

° Loubecoise – Heerenbier
° Argentinië, Finca Fichman, Mendoza, Shiraz roble, 2011

—–

SAY CHEESE…
“Broodje peperkoek” met gesmolten Brie, appelbeignet, Luikse siroop en honingbier

° Barbar
° Poolse honinglikeur

—–

“Île flottante” met vanillesaus – limoncello en citroenbier De Troch
Homemade cake van sinaas en munt

—–

Koffie met laatste versnaperingen (enkel inbegrepen in de all-in versie van het menu!)

Dit menu wordt u aangeboden tegen de prijs van 60€ of 75€ all-in met aangepaste bieren/wijnen, karafwater, BTW, service en onze glimlach inbegrepen… Verkorte versie mogelijk (zonder asperges en kaas) à 50€ of 62€

..:: Wie CASH betaalt, krijgt 2 euro korting per menu ::..

Reserveren is wenselijk

Voor een vlotte bediening, menu voor volledige tafel.

Een reservatie is pas geldig na bevestiging via mail of telefoon. Wij zitten immers niet vastgekluisterd aan onze pc maar bevinden ons tussen pot en pan of tussen de klanten…

Share

Reservation information

*
*
*

Personal information

*
*
*


* Required fields