Brasserie - Bierrestaurant - Bierherberg
+32 53 680 888

5 juni

Walter Evenepoel – Arjaun

Walter Evenepoel, de oprichter-tekstschrijver-bezieler van de groep, heeft net 70 kaarsjes mogen uitblazen. Dat feestje willen we in de Heeren graag nog eens over doen. Wie kijkt er nu niet uit naar een vrolijk optreden van deze fantastische folkgroep uit ons Pajottenland.

Maandag 5 juni – INKOM 7€ – Inschrijving verplicht

Deuren open om 20u – optreden om 21u.

 

26 juni

Nocturne-brouwerijbezoek de Glazen Toren

De brouwerij van Jef Van Den Steen, vooral gekend voor zijn Ondinneke en Saison d’Erpe-Mere. Aanleiding van het bezoek is een tweede vestiging in Erembodegem.

Maandag 26 juni – deelname 23.00€, inclusief brouwerijbezoek, degustatie en een pintje en hapje in een nabijgelegen volkscafe bij Gylaine om nog wat na te praten.

Afspraak ter plaatse dus om 19u30, Industriezone Aalst ZUID III,  Watermolenstraat 14, 9420 Erembodegem (5km van De Heeren).


Graag verwennen we u met onze culinaire menu’s…

…. waar bier de hoofdrol speelt !
Zie hier onze menu voor mei
Zie hier onze menu voor juni
Zie hier onze dagschotelsuggesties

Een aparte ‘traiteurkaart’ is er niet meer. Maar onze gerechten uit de Vlaamse keuken en dagschotels kunnen in principe nog steeds in afhaal besteld worden.

Om het voor onszelf vol te houden en alles toch zo goed en kwaad als mogelijk te laten verlopen, houden we ons graag aan volgende regeltjes 😊 :

 • We zullen alvast tijdelijk op donderdagmiddag niet meer open zijn en u pas verwelkomen vanaf 17u. We hebben de donderdag overdag nodig om in alle rust de voorbereidingen te kunnen doen. We zijn wel open op reservatie voor groepen vanaf 10p en mits een vooraf afgesproken menu.
 • Vanaf 10 personen aanvaarden we geen tafels meer à la carte, maar enkel op basis van een vooraf afgesproken menu.
 • Met allergieën die niet vooraf doorgegeven zijn, kunnen we helaas geen rekening meer houden. Last minute aanpassingen in volle service werken enorm vertragend en stresserend.

We stellen alles in het werk om je een gezellige tijd bij ons te bezorgen en je ten volle te laten genieten van Tom’s lekkere creaties en van onze uitzonderlijke bierkaart.

Hartelijk dank voor het begrip en het vertrouwen. Zeer graag tot morgen of tot zeer binnenkort 😊.

Joost en Tom

De Crew

Dank voor het vertrouwen en tot hopelijk tot binnenkort,

Joost en Tom, Jessie en Els, De DHL-crew


U kan tijdens onze openingsuren bij ons terecht voor enkele leuke attenties om geschenk te doen, of wie weet, misschien wel te krijgen 😊.

EEN GREEP VAN WAT JE VERDER NOG IN ONZE SHOP VINDT  :

 • Waardebonnen met een zelf te kiezen bedrag of formulering.
 • Een doosje van onze heerlijke bierpralines
 • Waarom geen flesje van onze HeerenGin, een kruidige gin op basis van distillaten van onze huisbieren.
 • Je kan ook de thuis-TAP komen oppikken en zo thuis een beetje ‘cafégevoel’ creëren. Het vaatje heeft een inhoud van maximaal 2,5 liter (of 3.5 liter zonder koelelement). Sodalitas en lambik is er altijd (8,5€/l), informeer gerust voor de andere bieren van ’t vat (9,5€/l). We vragen 40€ waarborg voor het tapje). Santé !
 • Wij maken mooie biermanden met een waaier aan mogelijkheden en prijzen

Een mooi assortiment hout-gelagerde bieren, klik hier voor de lijst
Een uniek assortiment geuze & kriek-(vintage) bieren, klik hier voor de lijst

 • Onze Goedele’s Bloesem : een unieke geuze verrijkt met biologische vlierbloesem, nog steeds aan de ‘Coronapromotie’ van 2+1 gratis !
 • Onze twee huisbieren : kan per bak, per losse flesjes of in kleine geschenkverpakkingen.
 • Ontsmettingsalcohol. We bieden u een zeer kwaliteitsvolle ontsmettingsalcohol voor oppervlakten en een handgel aan, beiden gemaakt door de producent van onze HeerenGin en hierdoor aan zeer democratische prijs.
 • We hebben ook een boekenshop met enkele zeer leuke referenties. Nieuwe uitgaven of iets oudere, maar allemaal aan bijzonder interessante prijzen.


Beste bezoeker,

Welkom op onze internet-stek. U vindt hier alle informatie over onze menu’s en activiteiten voor de komende maanden. Wij hopen u graag persoonlijk te mogen begroeten.