Brasserie - Bierrestaurant - Bierherberg
+32 53 680 888

Groepsmenus – Zomer

verkrijgbaar in juli, augustus en september

SEIZOENSMENU ZOMERKLEUREN “Klassieke Smaken”

  1. Verleidelijke hapjes bij het aperitief “koud-warm-zoet-zuur-bitter…”
  2. Gevarieerd slaatje met gerookte zalm, gebakken scampi, appelfrietjes en witbiervinaigrette
  3. Lekkere courgettesoep geparfumeerd met kokosmelk en een visnetje vol grijze garnaaltjes
  4. Rijkelijk pannetje van Noordzeevis met frisse tuinkruiden, lambiek en groentenstoempje
  5. Keuze uit 1 van volgende hoofdgerechten:
    • Kabeljauw gepocheerd in Chimay tripel met Parijse champignons, spinazie en gebakken aardappel
    • Coq-à-la-bière in een romig sausje met Hommelbier, spekjes, champignons en een snuifje look
    • Varkenshaasje met Heerenbier en een mespuntje chocolade, ons succesnummer van de kaart!
  6. Stukje van onze huiskaas met Sodalitas en volkorenbrood – Proef en geniet!
  7. Vanille-ijs, vers fruit en sabayon op basis van ‘Coockie Beer’ – Bourgondische verwennerij!
  8. Koffie en laatste versnaperingen

45€ all-in (menu= 1 + 2of4 + 5 + 7 + 8)
55€ all-in (menu= 1 + 2of4 + 3 + 5 + 7 + 8)
65€ all-in (menu= 1 + 2 + 3of6 + 4 + 5 + 7 + 8)
75€ all-in (menu= 1 + 2 + 3 + 4 + 5 + 6 + 7 + 8)

SEIZOENSMENU ZOMER “INNOVATIE & TRADITIE”

  1. Verleidelijke hapjes bij het aperitief “koud-warm-zoet-zuur-bitter…”
  2. Een heerlijk duo van originele zilte smaken…
    • Een “Cubaanse sigaar” van zalmtartaar met ambachtelijke Geuze – “As” van groene olijven
    • Gazpacho (koude Spaanse tomatensoep) met pestoroom, Zinnebir en grijze Noordzeegarnaal
  3. Gebakken makreel (lekkerder dan tarbot!) op een koude aardappelsalade met een infusie van bisque & Leopold
  4. Roodbaars op een stoofpotje van venkel, Goliath tripel en anijs – Tomatencompote met Orval
  5. Lamsvlees in 2 bereidingen: koteletje van lamsgehakt en filet pur van Nieuw-Zeelands lamsvlees
    Groene groentjes – Mosterdsaus met Westmalle dubbel en dragon – Aardappelgratin
  6. Bordje vol lekker geaffineerde kazen uit Europa met notenbrood en studentenhaver
  7. Vanille-ijs met warme krieken en Rodenbach, een verfrissend einde van de maaltijd!
  8. Koffie en laatste versnaperingen

55€ all-in (menu= 1 + 4 + 5 + 7 + 8)
65€ all-in (menu= 1 + 2 + 4 + 5 + 7 + 8)
75€ all-in (menu= 1 + 2 + 3of6 + 4 + 5 + 7 + 8)
85€ all-in (menu= 1 + 2 + 3 + 4 + 5 + 6 + 7 + 8)

vanaf 6 personen

VOOR UW EN ONS PRAKTISCH GEMAK SLECHTS 1 MENU PER TAFEL

• Deze menus zijn te verkrijgen vanaf 6 personen – Minstens 1 week op voorhand te reserveren !

• Bij contante betaling geniet u van een korting van 2€ per menu!

• All-in formule = aperitief, menu, aangepaste bieren of wijn, koffie, karafwater en onze glimlach inbegrepen!

Bij de formule met aangepaste bieren krijgt u twee biertjes per gerecht.

• Wij houden graag rekening met vegetariërs en mensen met allergieën… We vragen echter ook een beetje respect en fierheid voor onze job en zouden het dan ook op prijs stellen mocht u eventuele aanpassingen v/h menu minimum 1 dag op voorhand laten weten!! Op het moment zelf wordt “toveren” immers moeilijk…

• Aantal gereserveerde personen = aantal betalende personen!!!

• Graag minimum 1 dag op voorhand verwittigen als het aantal aanwezigen zou veranderen!

VRAAG OOK NAAR ONZE MAANDMENU EN SUGGESTIES VAN DE MAAND!!

Laat bier en gastronomie één worden !

Gerechten kunnen een kleine aanpassing ondergaan gezien de afhankelijkheid van de markt en bevoorrading!

Smakelijk eten toegewenst!!

Een reservatie is pas geldig na bevestiging via mail of telefoon. Wij zitten immers niet vastgekluisterd aan onze pc maar bevinden ons tussen pot en pan of tussen de klanten…

Share

Reservation information

*
*
*

Personal information

*
*
*


* Required fields